Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

2093

System: Hjemmelavet
Genre: Sci-Fi

Von

✏️Flemming R. P. Rasch

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,1 MB)

Beschreibung

Jorden 2059. SE1, det første rumfartøj, som sendes mod et andet solsystem, forlader Jorden. Forventet ankomst til den formodet beboelige planet Hoyle er i 2092 Jord-tid.

Jorden 2063. Intelligente maskiner fra det ydre rum slipper en dødelig virus løs på Jorden. Over 99% af alle mennesker dør. Den intelligente supercomputer Crick sender en besked til SE1.

Jorden 2087. SE1 er vendt omkring og ankommer igen til Jorden, hvor den straks bliver sprunget i luften af De Onde Maskiner. Nogle få besætningsmedlemmer undslipper og får opklaret hvad der er sket. De får genstartet Crick, som snart får færdiggjort et supervåben mod De Onde Maskiner.

Jorden 2090. De overlevende er gået i gang med at genopbygge Jordens civilisation og opbygge et forsvar mod den invasion fra De Onde Maskiner man venter hvert øjeblik. I mellemtiden har man fundet ud af at der måske er intelligent liv på Hoyle, så for at undersøge dette, men ikke mindst at kunne advare det mod De Onde Maskiner, sendes en ny ekspedition, SE2, af sted mod Hoyle.

Jorden nu, år 2093. I løbet af året er der opfanget signaler, som tyder på at en invasionsflåde nærmer sig Jorden. Heltemodige rumsoldater bevæbnet med et bredt udvalg af våben sendes ud til de steder i solsystemet hvor man regner med at De Onde Maskiner vil slå til. Rumskibet Aquarius er det som er nærmest Jupiter, da rumsonden Galileo V observerer at noget er på vej mod Jupiters måne Europa. Aquarius sætter straks kurs mod Europa. Om bord er 5 rum-marinesoldater og en pilot. Aquarius er så stoppet op med udstyr og våben at besætningen må ligge i dvale det meste af tiden for at spare på pladsen til lifesupport, men om et øjeblik vil I vågne op og være klar til at møde den ultimative fjende nede på Europas isklædte overflade. Jeres mission er at inficere De Onde Maskiner med en speciel virus ved hjælp af et særligt våben.

Hier gespielt worden

Viking-Con 18 (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken