Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

And I Lost My Fangs …

Vorderseite für And I Lost My Fangs …

Genre: Drama, Novellescenarie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Orla Lærke Hatting

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (4,8 MB)
PDF Szenario [Englisch] (2,5 MB)

Beschreibung

“Mit navn er grev Dracula, og jeg er en tandløs vampyr”.

Koret brummer ”Hej grev Dracula”, efterfulgt af en langsom, halvhjertet klapsalve. Grev Dracula begynder at dele sin tragiske historie; gruppeterapeuten nikker opmuntrende.

På døren til det halvtomme lokale står skrevet ”AT – Anonyme Tandløse”.

And I lost my fangs… er et pudsigt lille scenarie, der handler om at miste det, der gør dig til dig og mig til mig. Det handler om, hvordan vi til tider bygger hele vores identitet omkring flygtige og overfladiske ting, og hvordan vi håndterer det, når disse forsvinder – og om at have det lidt dårligere end alle de andre.

Hvis man er til obskure referencer, kan scenariet beskrives som en adaption af sangen Vampire af Antsy Pants, der bestræber sig på at fange en stemning, der bedst beskrives som en fusion af Gunilla Woldes Totte-bøger og ”testicular cancer”-møderne fra Palahniuks/Finchers Fight Club.

Sagt med rigtige ord, der faktisk er til at forstå, vil stemningen være sød og barnlig, men med plads til følelser, der også hører de voksnes verden til. Det er til tider ubehageligt jordnært og tæt på; det er til tider lige så hyggeligt som børnetime og godnathistorier. Det er sjovt, sært og lidt sørgeligt; for hvad er en vampyr uden fangs? Det er lidt ligesom en enhjørning uden et horn (hvilket vil sige en hest, og heste er ikke særligt spændende, selvom de stadig er farlige).

Hier gespielt worden

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)
Viking-Con 35 (2016)

Preise

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominiert, Bedste Roller
Scenariet tilbyder en palet af lettilgængelige roller, der lader spillerne udleve deres vildeste vampyrfantasier fra populærkulturen, uanset om de handler om føling af følelser, intens creepiness eller at være Raven fra Fyn.


Korrektionen für diese Seite einschicken