Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Kapring på åbent hav

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Von

✏️Rasmus Jensen

Beschreibung

Havnen var et kaos af handelsfolk, soldater og sømænd fra alle verdenshjørner.
Lugten af fremmede kulturer og eksotiske krydderier vækkede rejselysten i enhver. Enorme oceangående skibe blandede sig med små både, elvernes elegante handelsskibe og imperiets imponerende krigskibe. Dette var virkelig verdens centrum.
Gruppen havde sporet tyven til et handelsskib på vej til Erengrad. De måtte eftersøge skibet, men skibet skulle afgå øjeblikkeligt. Mod passende betaling fik de lov til at sejle med.
Solen skinnede fra en blå himmel, og en blid vind bar dovent skibet frem. Men bag dem trak mørke skyer sig sammen, og et uvejr var under opsejling. Sømænd begyndte at stryge sejl og tøjre lasten fast, og passagererne bliver bedt om at søge under dæk. Netop da tager vinden til, og en kold regn begynder at piske hen over dækket.
På vej under dæk får passagererne et glimt af et sort skib, der med høj fart skyder gennem uvejret mod dem. I stævnen sidder et snerrende dragehovede.
Noget brager mod skibssiden, og snart overdøves vinden af skrig og bønner. Lugen bliver revet op, og blodtørstige pirater kommer væltende ned af trappen ...

Hier gespielt worden

DrageCon 14 (2011)


Korrektionen für diese Seite einschicken