Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Flight 408

(Alias: Flight 408: revised and expanded)

System: Systemløst
Genre: Drama

Von

✏️Simon Uhl Nielsen
✏️Torben Bank (Revised and expanded)

Beschreibung

Klokken er 04.00. Det enlige passagerfly lyser spøgelsesagtigt op i natten, som det står der midt i ringen af udrykningsblink og projektører.

"Release your hostages, and no one will get hurt lyder det skrattende fra gidsel-forhandlerens megafon. Det er som om ordene sniger sig frem mod flyet bange for at forstyrre, hvad der end måtte foregå derinde.

"Jeg skal fandeme give dem gidsler skal jeg," lyder det halvkvalt fra Enrico, imens han imens han med hastige skridt bevæger sig ned mod passagererne i flyets bagende.

"Dig!" Han peger på en ældre kvinde, som øjeblikkelig bryder i hysterisk gråd, mens hun prøver at kravle om bag en af de andre passagerer. Uden nåde griber han fat i hendes hår og trekker den hulkende kvinde op gennem flyet.

Fra flyets forende kan Aki høre Enrico bakse med døren. Kvindens hulken er stoppet. Der lyder et skud, efterfulgt af et tavst bump.

"Det virker sgu, som om han nyder det," kommer det næsten uhørligt fra Gilberto.

"Ja," svarer Aki, altimens han knuger de to ledninger i sin hånd. Den brune tape var begyndt at løsne sig fra hans svedige hud ...

6 guerillasoldater tilhørende befrielseshæren "Frihed til folket" melder sig frivilligt til at kapre et fly.

Viva la revolution del pueblo peruano!

Flight 408: revised and expanded
– en historie om menneskelig korruption, idealisme og vold

"Passagerer til Flight 408 til New York bedes gå til gate 8" lyder det over højtaleren i lufthavnen. Ramon kigger på sit ur. 10.34. Endelig kan de komme af sted. Han kigger rundt og får øje på Aki, gruppens leder. Aki er tydelig nervøs og ligner en skoledreng, der er til sin første eksamen. Længere fremme kan han se to andre fra gruppen, Laia og Enrico, gå gennem metaldetektoren. Laua virker kold som altid, men Enrico ser lidt anspændt ud. Ved detektoren står to betjente og kigger dovent på, med deres pistoler ved hoften. Ramon scender. Han har ellers været guerillasoldat i mange år og været i kamp mange gange. Det kan ikke være nerver. Det må være varmen. Sommeren her i Peru har også været meget varm i år. Køen bevæger sig langsomt fremad. Alt for langsomt efter Ramons smag. Men om nogle få timer vil gruppen fra organisationen FTF, "Frihed tli Folket", kapre et fly fra det kapitalistiske USA. FTF har desperat brug for pengene til deres kamp. Regeringen har strammet grebet, og organisationen har brug for våben. Derfor har de i desperation startet denne aktion. Nu er Ramon næsten henne ved metaldetektoren. Da han kigger rundt får han øje på et billed af sig selv, der hænger på en væg i nærheden. Satans. Det var lieg hvad der manglede. Billedet hænger sammen med en masse andre billeder af efterlyste forbrydere. Men det ser ikke ud til at betjentene kigger over på dem. De står nu og taler roligt sammen, som om deres job bare er ren rutine. Ramon går igennem metaldetktoren uden problemer. Men problemerne er også kun lige begyndt. Det bliver en lang tur til New York.

Hier gespielt worden

Fastaval (1998)
Krikkit Con V: Mac&Ronni (1999)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken