Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Jonas Hjorts Fantasy Gangster

Vorderseite für Jonas Hjorts Fantasy Gangster

Genre: Action, Fantasy
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Johannes Busted Vestergaard
📰Mette Vollbrecht Würtz Petersen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (4 MB)

Beschreibung

Du bevæger sig igennem et væv af mørke gyder, der lugter af kneppeaffald. Du hører trommer, der kalder dig til kamp. Du er sammen med dine fire bedste venner plus de beskidte kaniner. I har en alliance med kaninerne. Du går med jeres banner, et hestehoved på en knækket lanse og har fået syet nyt smart rødt og grønt tøj til dagen. Svinefedt i håret eller høj hat og kappe. Low Darok hvisker noget til sin kæleabekat. Det skal nok gå.

Gadekamp på torvet! Modstanderne har sværd og økser med – det var ikke aftalen. Dumme svin. I har kun knive med og ham den store fra de beskidte kaniner er blevet hugget ned, men du ser at Den Niperkanazza begynder at mumle på et ældgammelt og forbudt sprog. Det skal nok gå. Du smiler allerede.

Samme aften, efter du har været hjemme og besøge din mor i slummen, bryder du ind hos Hakakims og snitter halsen på hans kone og begge døtre. Hakakims tog dem ikke med, da han drog i skjul.

Så kan han lære det.

“Jonas Hjorts Fantasy Gangster” handler om at om at vende hjem og tag magten i Narzula Citys sleazy underverden. Det handler om barndomstraumer, rå vold og venskab. Scenariet bruger et hjemmelavet regelsystem.

Hier gespielt worden

Fastaval (2013)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken