Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Byen Melolonthinae

System: Apocalypse World (tilpasset)
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Anne Vinkel

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (10,9 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (1,5 MB)
PDF Bilag [Dänisch] (9,5 MB)

Beschreibung

Den sidste af den gamle tidsalders byer, byen Melolonthinae. Hvor det kan ske, en aften under skyggefestivalen, at du fanger et glimt af din døde elskede i menneskehoben.

En by viklet ind i duftende slyngplanter, usikkert hvilende på havet, holdt oppe af buldrende maskiner, som få i vores letsindige tidsalder forstår. Ingeniørbrødrene i de brune kutter taler om slidremme og metaltræthed og desperate behov for reparationer, viden og ekspeditioner ned i byens undergrund, men byens elite vender det døve øre til med et sardonisk smil, og går væk til maskeballer, pistoldueller og realpolitik. Hvad kunne det gøre os, om byen sank imorgen? Vi er i live nu.

En by hvor piger med sølvhvidt hår forvandler sig til knælere i nattens løb, og de, der holder af dem, kan blive nødt til at udfolde al deres viljestyrke og ondskab for at beskytte dem.

En by, som du er nødt til at vende tilbage til, på trods af alt det, du troede, du havde lagt bag dig. Og hvor din skæbne måske alligevel er i dine egne hænder.

Byen Melolonthinae er et scenarie for fire spillere og en spilleder. Systemet sigter mod at lade spilpersonernes handlinger drive historien. Det er et scenarie for spillere, der kan lide at engagere sig i fiktionen og ønsker at spille viljestærke personer, der handler aktivt og dramatisk, og som kan lide rollespil, hvor mekanikken spiller sammen med fiktionen. Spillederens rolle er at spille NPCer, sætte spilpersonerne i interessante situationer og reagere på deres handlinger, og at fremmane verdenen. Da historien er drevet af spillernes handlinger, kræves der en del improvisation af spillederen.

Hier gespielt worden

ConThulhu vs. Science II - this time it's personal (2012)
Vintersol (2012)


Korrektionen für diese Seite einschicken