Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Sort/Hvid - remake-antologi

Vorderseite für Sort/Hvid - remake-antologi

Genre: Novellescenarie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Thais Laursen Munk
✏️Asbjørn Olsen
✏️Morten Greis Petersen Fakkelskov

Herunterladen

PDF Remake-antologien [Dänisch] (4,3 MB)

Beschreibung

En novelle-antologi, der består af remakes af scenariet Sort/Hvid. Med dette scenarie følger vi op på sidste års succes, Remakekonkurrencen: De Navnløse, med remakes af Sort/Hvid.

Antologien består af bidrag til remake-konkurrencen, og hvert af disse remakes er desuden sendt anonymt til den oprindelige forfatter, Johs Busted Larsen, der udpeger det bedste bidrag, som vinder en flot præmie. Vinderen udpeges efter, at scenarierne er spillet.

Spillerne får mulighed for at spille 2-4 remakes fra antologien, og de får derved en række spændende spiloplevelser, der erfaringsmæssigt er meget forskellige, trods de er inspireret af samme scenarie. Scenarierne stiller ikke nogle særlige krav til spillerne, og de får mulighed for at boltre sig med en række scenarier af forskellige forfattere, og mulighed for at opleve spændvidden i, hvad dansk rollespil kan præstere. Da der vil være flere noveller, end der er tid at spille, kommer ikke alle grupper til at spille samme noveller, og deltagerne vil have mulighed for at vælge de noveller, som de finder mest interessante.

Konkurrencen er åben for deltagelse. Det kræver kun, at man indsender et bidrag til undertegnede og følger nogle simple regler. Konkurrencen bliver regelmæssigt annonceret rundt om foraerne.

---
Antologien indeholder tre bidrag:

"Byen" af Asbjørn Olsen
"Slam!" af Morten Greis Petersen
"Schwartz und Weiss" af Thais Laursen Munk

Hier gespielt worden

Viking-Con 30 (2011)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken