Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Oh! Foranderlige verden

System: Systemløst

Von

✏️Thomas Kruse

Beschreibung

Fra TV2 nyhederne d. 23/10 2006
Politiet leder stadig efter den 57-årige Jan Metz Helkow. Han forsvandt natten til fredag fra sit hjem i Storvorde ved Aalborg. Jan Helkow beskrives som 182 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, brune øjne og brunt/gråt hår med skaldet isse. Han er formodentligt iklædt en slidt grøn jakke, blå cowboybukser og brune ruskindssko af mærket Ekko. Politiet i Aalborg modtager gerne oplysninger på telefonnummer 96301448

Mona Helkow sidder ved sit bord i køkkenet og stirrer ufravendt på cigaretten, der ryger sig selv i askebægeret og kaffen, der står og bliver kold. Foran hende på bordet ligger der et billede af en smilende halvskaldet mand. Billedet ser ud til at have været krøllet sammen og glattet ud igen.

Døren går op, Mona havde end ikke registreret, at det ringede på. Hendes yngste søn Peter kommer ind i køkkenet, kysser hende let på håret, lader sig plumpe ned i en køkkenstol og tager en tår af Monas kolde kaffe. Han kigger ned i bordet og gnider sig over de tatoverede arme. "De finder ham ikke Mor. Jeg har talt med ham Holmstrøm, der satte mig ind sidste år, og han siger, at de dårligt nok leder. De tror, at rockerne enten har ham, eller at han er flygtet fra dem. De tror, at han har en spillegæld hos dem." Mona kigger ikke op men ryster svagt på hovedet, mens tårer triller ned at hendes kinder. Peter rækker en hånd frem og griber fat i hendes arm. "Mor for helvede! Kan du ikke høre, hvad jeg siger? Jeg ved sgu' godt, du ikke tror på det, men du er fandeme så naiv! Nu går jeg ind og ringer til Lisa og Henrik. Politiet gør ikke en skid andet end at ringe, når de finder hans lig, HVIS de nogensinde gør det. Hvis du vil have far hjem, så må du fandeme vågne op! GET FUCKIN' REAL! Verden er et møgspand, men så må vi finde støvlerne frem og jokke op i den!".

Peter rejser sig op og forlader køkkenet, mens Monas skuldre ryster af stille gråd. Et øjeblik efter hører hun Peters stemme inde fra stuen. "Hej Lisa det er Peter. Kom lige over til Mor."

Som spiller har du rollen som en af den forsvundne Jan Helkows familiemedlemmer, der forsøger at finde ham. Scenariet vil byde på mange oplevelser, endnu flere overraskelser og sikkert give indtrykket af, at den opfattelse, man har af verdenen, hurtigt kan forandre sig.

Scenariet er systemløst, hvilket vil sige, at der ikke kræves noget regelkendskab, og det eneste du skal sætte dig ind i er din characters baggrund.

Hier gespielt worden

DrageCon 4 (2006)


Korrektionen für diese Seite einschicken