Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Med Døden som følgesvend

System: Fading Suns

Von

✏️Morten Christensen

Beschreibung

Til Major Trorg Li-Halan leder af Stigmata Front line garrison

Det bliver Dem hermed pålagt at danne en slagstyrke på 6 mand, hvoraf vi sender dem den ene. De skal udrustets til hård kamp og sendes til Chernobog, hvor de skal trænge ind til den sidst kendte koloni, der var i kejserens besidelse, inden symbioterne overtog planeten. Vores efterretninger siger at her fi ndes fundamentet for deres organiske våben og udstyr. Dette skal Deres slagstyrke tage i besiddelse og bringe tilbage til Stigmata, hvor vores eksperter vil analysere det, for at skabe et modstykke til våbene. Vi stoler på, at Deres folk er trænede og uddannet til at løse svære opgaver, hvorfor vi er skire på, at det nok skal lykkes for dem.

Kejser Alexius Hawkwood.

“Tjaaa det kan sq da kun gå galt.....” tænkte Majoren. Han rejser sig og går over til sit kommunikations anlæg og kalder: “Sergent Alldrak Decados til Majorens kontor tak.”

Efter 10 minutter dukker Sgt. Alldrak Decados op. Majoren kigger op “Ahh tak hr Sgt. Sid ned. Jeg har en opgave til dig og din gruppe. Ordren er at i skal til Chernobog.” Sergenten kigger vantro på sin øverstbefalende... ”Mener De det?” Majoren kigger passivt på ham og nikker.... ”i skal afsted om 2 dage og jeres sidste mand er her imorgen.”

Hier gespielt worden

DrageCon 3 (2006)


Korrektionen für diese Seite einschicken