Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Auto de fe

Vorderseite für Auto de fe

System: Systemløst
Genre: Drama
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Peter Fallesen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (2,3 MB)

Beschreibung

Sevilla 2006.
I en Penthouselejlighed med udsigt udover Andalusiens brændte sletter sidder en glemt mand. Foran ham står en gammeldags skrivemaskine med et blankt papir i. Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel, mens termometret viser 51°c. Varmedisen hænger tykt over de flade tage. Det er dog intet imod heden i lejligheden.

Sevilla 1482.
Jeg ved min sidste dag er kommet. Fra min celle kan jeg se, at de samler brænde til bålet. Liggende på mine knæ mumler jeg stille bønner. Med tårerne løbende ned af kinderne beder jeg Gud om at tilgive mine dommere. De er blændet af deres had, ikke i stand til at se det sande lys mere. Må Herren skænke dem klarsyn, inden det er for sent. Både for deres og for Spaniens skyld.

Sevilla 1972.
Tre mennesker mødes på et universitet. En spirende forfatter, en frihedskæmper i unåde og en kommende hustru. De næste 30 år vil deres skæbner spinde sig ind og ud af hinandens i et masochistisk net af kærlighed og begær, løgne og bedrag.

Under Den Spanske Inkvisitions første auto de fe bliver en ung kvinde brændt på bålet. Hun går i døden med uskyldigt hjerte, vel vidende at hun aldrig har trodset Vorherre. Hendes eneste synd ligger i hendes blod. 500 år senere er hendes uskyld den eneste mulige frelse for en aldrende mand, der slås med fortidens minder.

Auto de fe: Middelalderspansk for det ritual, hvor kættere og syndere offentligt gør bod for deres synder efter domsfældelse.

Auto de fe er en fortælling om kærlighed, begær og hvor langt man kan falde fra lyset. Fokus ligger på indlevelse og improvisation frem for plot. Henvender sig til modne spillere, der kan håndtere temaer som kærlighed og seksualitet, og ikke har noget imod at spille med åbne kort og tage et medansvar for fortællingen.

Hier gespielt worden

Fastaval 007 (2007)
Viking-Con 26 (2007)

Preise

Fastaval 007 (2007)

Nominiert, Bedste Scenarie [+]
Nominiert, Bedste Fortælling [+]
Nominiert, Bedste Roller [+]
Nominiert, Publikumsprisen (Femteplads)


Korrektionen für diese Seite einschicken