Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Superheroes 2

Vorderseite für Superheroes 2

System: Mutants & Masterminds
Genre: Action, Efterforskning, Sci-Fi
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 5 Spieler

Von

✏️Kristoffer Apollo
✏️Sebastian Flamant

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (25,3 MB)

Beschreibung

Hele Danmarks superhelte er tilbage. Efter den nervepirrende konfrontation mod de såkaldte Fremtidens Helte står Superheroes nu klar til en ny sæson, hvor de igen vil kæmpe den menige danskers sag mod kriminalitet og korruption.

Rengøringskonen hed Ceran Hikmet. Hun fik sine 15 minutters berømmelse på TV 2, da hun opdagede liget i en kloakskakt i Kødbyen. Selv om de fem klumper var rullet ind i dobbelte lag presenning, havde den tidlige forårsvarme skabt en stank, der var usædvanlig selv i de omgivelser.

I år er det dobbelt så super på TV6. Næsten 10.000 danskere har meldt sig til kapløbet om at blive den nye Superhero, og du kan følge deres vej til målet hver torsdag, når TV6 sender Superheroes Aspiranterne. Kun den bedste overlever!

De indledende undersøgelser af liget afslørede rebmærker på håndled og ankler samt et ujævnt mønster af læderinger på resten af kroppen, sandsynligvis fra en pisk eller lignende redskab. Det tog lidt tid, før det endeligt kunne bekræftes, at liget var af en kvinde. Inden da havde Ekstra Bladet for længst skreget spekulationer om en sexgal seriemorder ud på forsiden.

Glæd dig til den nye sæson: 2013 byder på nye, lækre Superhero-kostumer, højspændt action og kontant retfærdighed. Husk også at få et Superheroes-værdimærke, når du køber din Domino’s Super Pizza.

Formiddagsbladene gik for alvor i overdrive, da de et par dage senere opdagede, at politiet viste Superheroes rundt i Kødbyen. For hvilken sexgalning kunne være farlig nok, til at det var nødvendigt at sende Mr. Right, Felicia, Omega og Hotshot efter ham?

Følg med hver mandag på TV6 - Danmarks superkanal.

Hier gespielt worden

Fastaval (2006)
Orkon X - Sidste omgang (2006)
Viking-Con 25 (2006)

Preise

Fastaval (2006)

Nominiert, Bedste Scenarie
Scenariet står nærværende og vedkommende i sin gennemførte komposition af hæsblæsende handling og udstillede identiteter. Slagkraftig noir, der stiller skarpt på den prostitution, vi lader som om, vi ikke ser.
Nominiert, Bedste Virkemidler
Det kompromisløse bipersongalleri sætter heltene under pres og fortællingen i perspektiv med en fascinerende spejling af det idoliserede og det frastødende.
Nominiert, Bedste Formidling
Formidler med stort overskud og overskuelighed den nødvendige information med sans for både spil- og læseoplevelse. Temaet står knivskarpt og effektfuldt i tekstens usminkede realisme.

Orkon X - Sidste omgang (2006)

Gewinner, Liret layout
Gewinner, PavePrisen

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken