Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

En gejstlig død

Vorderseite für En gejstlig død

System: Warhammer Fantasy Roleplay 2nd. edition
Genre: Efterforskning, Fantasy
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Thomas Bregnegaard Knudsen

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (3,1 MB)

Beschreibung

Det lille kloster lå idyllisk i et smukt skovområde med det stolte bjerg som bagtæppe. Mange pilgrimme havde lagt vejen forbi gennem årene. Intet ondt kunne true her. Men man vidste ikke, hvem der var på vej.

Dværgen bandede. Et halvt år i arbejdslejr for gadeoptøjer. Det var ikke gadeoptøjer. Han havde afstraffet en demonstration fra "Dværgene ud af Byen"-bevægelsen. Han havde forsvaret sit folks ære. Intet andet. Føj!!!

Don Rodriqez Felipe de Montezuma var igen rolig. Han havde fået sine våben tilbage og sit standsmæssige tøj på igen. Nu kunne han igen øve nobel dåd efter 4 måneders arbejdslejr for værthusslagsmål. Ha - han deltog ikke i slagsmål. Det var en duel.

Gravrøveren drog et lettelsens suk, da porten til arbejdsleren lukkede bag ham. En dom for tyveri af et brød. Det var sgu heldigt, når man tænkte på, hvad han havde gjort gennem tiderne. Han kunne både være hængt og brændt mange gange.

Den unge munk var på grådens rand. Atter var et sæt trygge mure og en fast dagligdag blevet nægtet ham. Efter hændelsen med den løsagtige kvinde kunne han ikke vende tilbage til kirken. Nu havde han kun ... han kiggede på de tre andre løsladte - disse løjsere - som følgesvende.

En Gejstelig Død er et warhammerscenarie af den gamle skole. Der er vold, korruption og menneskelig fornedrelse. Præsterne er hovne, bønderne stinker og gamle koner med vorter på næsen skal brændes. Du kan regne med at bruge dine terninger til de gløder, og der er stor sandsynlighed for, at du vil more dig. Også når din karakter dør.

Hier gespielt worden

Viking-Con 24 (2005)


Korrektionen für diese Seite einschicken