Alexandria

Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

L

System: LARP
Teilnehmer: 10 Spieler

Von

✏️Bjørn Porup Thomasen

Beschreibung

Jeg har valgt ikke at lave en intro til mit lille live her, men i stedet for valgt at give jer, der er interesserede, en lille forsmag på hvad det er, dette live kommer til at dreje sig om.

Jeg vil fra starten lige nævne, at livet er for de ”livere” der gerne vil prøve et lidt anderledes live end de før har prøvet, for de personer som måske er kørt lidt surt i alle de ens scenarier eller andre lives, og som gerne vil prøve noget andet til en forskel – henvendelsen til dette live er altså den ældre del af publikum.

Vi springer lige ud i det – livet kommer i sin enkelthed til at dreje sig om ’det at være blind’.

Det betyder ikke at I skal være blinde for at deltage, men blot, at når I begynder selve livet vil jeres øjne for resten af seancen være tildækkede.

Jeg vil på forhånd gerne sige et par ting, som kommer til at være gældende for dette live og til dig der måske har dette live i tankerne, er det vigtigt at du hører godt efter nu.

Der vil ikke være nogen overraskelser, der vil ikke være nogen spændende elementer eller for den sags skyld nogen forskrækkelser eller overraskelser af nogen grad. Meningen med livet er ikke at give jer et fedt live, men at give jer en fed oplevelse. Det handler ikke om at vinde noget eller prøve at være bedre end de andre, det handler i sin enkelthed om at få en fed oplevelse.

Og primært vil du komme til at danne dit eget spil eller spille op af andre, der er ikke en fastsat plot-linje eller noget i den stil, det er alt sammen noget vi sammen finder ud af, når livet begynder.

Så, hvis du er den person der går efter spænding, et fedt plot eller rulle masser af terninger, så bliver du skuffet over dette live og jeg vil råde dig til at spille nogle af de andre spændende lives eller scenarier her på Fastaval og lade være med at sætte dit navn på det her live. Det handler ikke om at sortere nogen fra, men i stedet at få de rigtige spillere med på dette live.

Ellers er der ikke så meget andet at fortælle, andet end at der ikke er et kostumekrav, grundet… at I jo som sagt er blinde.

En sidste ting. Livet står til at koste 30 kr. Det er fordi I vil få muligheden for at spise en lille smule undervejs, og ja, det er bare en smule kage og lidt andet godt, ikke noget at være bange for.

Hier gespielt worden

Fastaval (2005)


Korrektionen für diese Seite einschicken