Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Mareridt i Maj

System: Basic Roleplaying

Von

✏️Line Mikkelsen

Beschreibung

Onsdag formiddag på universitetets græsplæne. Folk nyder vejret og den præmature sommerdag. Kliken er samlet til et møde om alle de ting, forelæserne ikke forstår. Diskussionen handler lige nu om årets første udflugt til Kridtgraven. To af vennerne argumenterer imod: Er vi ikke for gamle til at fjolle rundt derude? Der er faktisk adgang forbudt. De andre er lamslåede, tager dem ikke alvorligt.

En af dem tager en stak papirer frem. Jeg har lavet dem her til at dele ud. Lad os åbne sommer-ferien med et brag i år! Hvert papir er en invitation til alle der får fingre i det om at møde op ved Kridtgraven fredag aften til badefest. En pludselig vind griber fat i papirerne og blæser dem ud af hendes hånd, før nogen når at reagere.

Pudsigt men du mærkede slet ikke det mindste vindpust, men papirerne er allerede spredt over hele plænen, hvor de gribes af ivrige festelskende hænder. Hun står ganske stille, forsøgte ikke at indfange invitationerne. Hvorfor skulle hun også? Det var jo en nem måde at dele dem ud på. Solen skinner fra en skyfri himmel.

Et øredøvende, ildevarslende tordenbrag sprænger næsten dine trommehinder og du når lige at gribe hende, da hun kollapser ved siden af dig og du indser at hun med ét er blevet ligbleg. Er du okay? Spørger du forskrækket, mens du støtter hende. Der er mørkt. Ikke overskyet. Helt mørkt.

"Død"

hvisker hun næppe hørligt, før hun kaster op på din designerskjorte. Solen skinner igen og ...


Mareridt i Maj følger en flok barndomsvenner igennem en række uforklarlige, uhyggelige begivenheder hvor de præsenteres for et mysterie som må og skal løses, hvis det ikke skal drive dem til vanvid en efter en.

"Lyden af dryppende vand har aldrig før været så skræmmende"
Anmeldelsen af den japanske gyser: Dark Water

Hier gespielt worden

TRoA Con - Trolddom og Hekseri (2005)


Korrektionen für diese Seite einschicken