Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Krigen mellem Sol og Måne

System: Systemløst
Genre: Drama

Von

✏️Jonas Arboe Harild

Beschreibung

Jeg er mig selv. Jeg er som alle andre. Men jeg er mig selv.

Det er, når jeg vågner om morgenen, at jeg føler mig bedst tilpas. Denne morgen står jeg op samtidig med solen, og jeg går ud i min have og stiller mig med øjnene vendt mod solopgangen. Jeg mærker solen på mit ansigt, og jeg mærker duggen på min ryg. Lukker øjnene. Det er en ny dag. En ny dag som jeg har oplevet mange gange før. Millioner af gange før.

Jeg står stille i en time før jeg går ind i mit hus for at indtage min morgenmad. Mens jeg indtager mad og serum, betragter jeg de ting, som udgør min historie. Mine øjne bevæger sig rundt i stuerne. Det er tusinder af objekter. Jeg kigger på det sværd, det tog mig to hundrede år at smede. Jeg kigger på hologrammerne af de maskiner, jeg har besøgt sole med. Jeg kigger på min bolig, som jeg helt alene har bygget. Mine øjne stopper i dag ved æbletræet, som vokser i haven.

Jeg færdiggør mit måltid og tillader informationerne at finde mig. De kommer strømmende ind i mit hoved som et kor af stemmer. Jeg bliver mindet om mødet på universitetet i dag. Jeg glæder mig til det. Så skal jeg se mine venner. De skal indvies i mine tanker og jeg i deres. Måske skal vi slutte mødet med at sætte maskinerne i gang med at udbygge rumvejen mellem to planeter mere. Rumvej eller ej, så ser jeg frem til denne dag.

Solsejl bredes ud. Energi koncentreres. Stråler bryder gennem atmosfæren. Oceaner begynder at koge.

"Krigen mellem Sol og Måne" er et episk science fiction drama for fire spillere. Det kræver spillere, der har lyst til at fortælle og på den måde være med til at gøre en fjern fremtid levende.

Hier gespielt worden

Fastaval (2005)
Orkon (2005)

Preise

Fastaval (2005)

Nominiert, Bedste Fortælling
Episk science-fiction fuld af poesi og kærlighed til mennesket. Fortællingen udnytter genrens særkende optimalt, og man mærker en tydelig forfatterstemme med meget på hjerte.


Korrektionen für diese Seite einschicken