Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Den Fede Darme N-3

System: Systemløst
Genre: Komedie

Von

✏️Jonas Friis Sørensen

Beschreibung

(Hvor N er tallet for sidste års con)

Jamen – jeg kan jo ikke skive noget der er fjollet nok til at kunne bruges som foromtale til det her??? Sagde den unge skribent til chefen. - Hvis du ikke laver det NU - så kan du godt se dig om efter noget andet at lave, var chefens kontante svar.

Sådan cirka lød samtalen mellem mig og den Scenarieansvarlige på Krikkit Con – da jeg bestemt ikke havde lyst til lave noget som helst og dette var det mindste af flere onder, tja... det er derfor du læser det her bras nu!

Vi sidder 4-6 personer søndag morgen, og har fået alt for lidt søvn og for meget cola. Hvis Data er der, spiller han en eller anden form for Janne Kjær – ellers må stedfortrædende Janne Kjær (som regel Mlund) gå i aktion!

I løbet af ugerne op til con’en har jeg udtænkt store tanker og kommet på mange plots og intriger, men det ryger alt sammen ud af vinduet, og vi dynder for vildt!

Hvis ikke dagen kommer til at indeholde bybusser i Århus og kendte danskere med komplottanker, så har det ikke været en god gang tossestreger! Og så lige en sidste, definitivt allersidste ting:

Det hele slutter altså først når den fede dame synger!

Hier gespielt worden

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Korrektionen für diese Seite einschicken