Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Spionen der forsvandt eller Intet nyt fra Endor

System: Star Wars

Von

✏️Morten Clausen
✏️Svend Erik Jepsen

Beschreibung

Foromtale i tilmeldingsfolderen:

Rekeene's Irregulars:

En gruppe af utilfredse samlet fra hele den ydre sektor af Impiriet. Deres største fordel er deres tro på Rebellionens sejr og deres egne evner. Deres største bagdel er Imperiets ufattelige ressourcer og fantastiske soldater: Stormtropperne.

Enkeltvis er disse intet problem for de veltrænede Rebeller, men gruppevis eller kompagnivis er de dødsensfarlige modstandere. Det normale styrkeforhold er en Rebel for et kompagni Stormtropper.

Spillernes opgave er at fange en spion der er stukket af fra basen med ukendte oplysninger. an er blevet forfulgt og, i den efterfølgende rumkamp, nødlandet på månen Endor. Da hans rumskib blev undersøgt var han forsvundet og hans forfølgere vandte hjem til deres base for at aflægge rapport.

Til dette action-spil vil der blive lavet karakterer seperat inden starten på scenariet.


Foromtale i kongresfolderen:

Der vil blive lavet karakterer til dette Star Wars introduktionsscenarie når spillet starter eller, hvis du ønsker det, kan du henvende dig til enten Morten Clausen eller Svend Erik Jepsen (vi er i informationen fredag fra 16 til 19). Bemærk at du kan se "Character-Templates", en slags grund-karakterer på opslagstavlen.

Hier gespielt worden

Spiltræf (1989)


Korrektionen für diese Seite einschicken