Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Til Døden os skiller..

System: Traveller D20
Genre: Intrige, Komedie, Sci-Fi
Teilnehmer: 5 Spieler

Von

✏️Sven Münther

Beschreibung

Hvad har jeg gjort? Hvad skal jeg gøre? Hvad laver jeg her?

Jeg er for fanden landet i en situation jeg ikke kan skyde mig ud af! (Det har jeg ikke prøvet før) Men det er ikke min skyld! Nej!! Det er hende, Dora...! Vidunderbarnet Dora! Frøken "jeg-har-så-meget-hjerne-at-jeg-kan-blive-kendt-på-at-dissekere-andres"? Nu er hun blevet 24 og skal gennem den obligatoriske frieraften, så hun kan blive pænt gift og indtage sin naturlige plads i Thannisom-familiens matriarkat. Ligesom i min familie er den slags selvfølgelig forbundet med masser af ældgamle traditioner fra før Den Lange Nat. Fem friere bruger de hos Thannisom-familien - fem friere udvalgt af den vordende bruds bedste veninde og godkendt af Thannisom-familiens matriarkat. Og man skulle vel tro at de fem friere hørte til blandt de kønneste og mest intelligente ungkarle fra de store teknokratfamiliers elite, ikke? Man kan da UMULIGT forestille sig andet!? HA! Men det er jo det, der er det morsomme. Det er jo ikke fem flotte, unge mænd. Det er et markedsmenageri! Et freak show!

Narkos Nammom er ham den kendte stålbold-stjerne. En flot fyr at dømme efter mine ugemagasiner, pin-up i mange teenage-værelser. "Men vent et øjeblik", vil sikkert mange spørge, "var det ikke ham der...". Jo, jo - det var ham der kom for tæt på en stålbold, da den eksploderede. Den fjernede hans ansigt og vist også noget hjerne. Så nu ser han mere skræmmende ud end Frankensteins Monster når han er morgengrim.

Danni Ratomusom er et temmelig ukendt medlem af Ratomusom-familien, og det er ikke så mærkeligt, at de har gemt ham rigtigt godt: Det er ikke det, at han ikke er køn (det er ikke SÅ slemt). Det er måden han giver mig myrekryb på. Jeg har mindst halvandet kilo medaljer for mod, men der er noget ved ham, der kunne få mig til at flygte skrigende op i toppen af en raju-palme (også selvom der sad en panter i toppen af den). Selv hvis han var den sidste mand i verden, ville jeg ikke... Jeg ville foretrække de selvpinende nonners kloster i nazzohulerne.

Dthakrr Jaxxom er et medlem af Jaxxom familien, jeg ikke kender (ikke at jeg kan kende nogen af dem fra hinanden). Men så er han jo ikke et menneske, vel?. NEJ! Han er en FUCKING ALIEN. Selvfølgelig: RESPEKT!! Respekt for vores urbefolkning, og så videre og alt det der. Men disse øhh - væsner - er jo ikke engang fysisk kompatible med mennesker? Hvad sker der her?!?!

Og så er der lige den sidste frier... Hvorfor er JEG den sidste frier? Hvad laver jeg her, spøger jeg igen? Jeg har jo et galt køn! Selv hvis Dora havde været en mand, så, helt ærligt - "Lejesoldaten og professoren" - det lyder ikke som en kærlighedshistorie, vel? Og nu vi er ved det ærlige: Jeg er jo et misfoster - endnu værre end de fire andre friere - det ved alle. Næh, jeg er en af dem familien sender til fronten i håb om, at den snart har en pinlig hemmelighed mindre. Så hvorfor er jeg inviteret? Men man KAN jo bare ikke afslå en indbydelse til en frieraften. Familieære, vanære, æresdrab, og bla, bla, bla... Ellers sendte jeg såmænd gerne et hjemmelavet afslag med tidsindstilling. For resten - hvis vi fem er udvalgt af Doras bedste veninde, så vil jeg nødigt møde hendes værste fjende (altså uden min kampdragt og et passende udvalg af plasmavåben). Og HVIS... Hvis hun ender med at vælge mig, så kan jeg bare kraftigt anbefale, at hun ønsker sig et sæt nye tænder i bryllupsgave...

Hier gespielt worden

Viking-Con 23 (2004)


Korrektionen für diese Seite einschicken