Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Teenage Mutant Ninja Turtles (DRF-Con 90)

System: Teenage Mutant Ninja Turtles & Other Strangeness

Von

✏️M. S.

Beschreibung

Året er 1987, og Gorbatjov er ved magten. For første gang i mange år er forholdet mellem Øst og Vest forholdsvis fredeligt, og der er håb forude for verdensfreden. Du/I tilhører en specialstyrke, som arbejder for CIA. I er muterede dyr fremstillet ved biologiske eksperimenter, således at I har fået menneskelige egenskaber, såsom evnen til at tænke (?), tale, arbejde med jeres hænder etc. I er med andre ord de ideelle agenter. Hele Mutantprojektet, som er en del af, er tophemmeligt, og har hidtil kun været på forsøgsstadiet med øvelsesmissioner i Mellemamerika, få korte spiontogter samt enkelte dødspatruljer. CIA's afdeling M-12 - M for mutant - skal i fremtiden varetage særligt beskidte og farlige jobs for efterretningstjenesten. Når spillet starter begynder jeres første rigtige mission. I er blevet tilkaldt på grund af sygdom, dødsfald og jeres tidligere gode resultater.

Via lækage i Kreml, samt sattelitfotos har USA opdaget at USSR er i fuld gang med at udvikle en ny type atombombe. Efter sigende har den en rækkevidde svarende til jordens omkreds, en hastighed dobbelt så hurtig som det hidtil hurtigste, og en ekstremt lav flyvehøjde. Efter de begreber USA kender til om forskning på området kan det ikke lade sig gøre, med der tages ingen chancer. I har 15 dage til at trænge ind i USSR ved Murmansk, fremskaffe tegninger af rakettens dele, og forsvinde igen ubemærket. - En ren rutinesag. Per russisk folketradition, samt af rent sikkerhedsmæssige årsager er al viden om projektet samlet på et fremstillingsstedet. Derfor kan missionen rent praktisk lade sig gøre.

Om TMNT
TMNT står for Teenage Mutant Ninja Turtles og er som navnet antyder et nutidigt crazy- rollespil, hvor man kan spille en mellemting mellem et dyr og et menneske. Det være sig blandinger mellem bæltedyr, sydtyskere, isbjørne, eskimoer, vandbøfler, indianere og meget mere. Det er et rollespil, som trods sit dårlige rygte er på et teknisk højt niveau (pædagogisk, realistisk etc.) Det er bestemt noget af det bedste fra Palladium Books, det kan sagtens måle sig med de store rollespil det må siges at det i sandhed er et spil som kun tabere ikke gider prøve. det er let tilgængeligt, så kendskab til reglerne er ikke nødvendigt. Anbefales dog ikke til nybegyndere.

Hier gespielt worden

DRF-Con (1990)


Korrektionen für diese Seite einschicken