Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Sidste afsnit af Beverly Hills

Vorderseite für Sidste afsnit af Beverly Hills

System: Systemløst
Genre: Intrige

Von

✏️A. J.

Beschreibung

"Morgensolen faldt gennem de klare ruder og ned på den kønne blondine. Lyset fik øjenlågene til at vibrere lidt og trak hende et stykke ud af drømmelandet. Den himmelblå pude knitrede lidt under hendes hoved, da hun drejede det. Hun strakte sig i søvne og var netop på vej til at synke ned i drømmene igen, da telefonen ringede. Halvt vågen tog hun mobilen, der lå på sengebordet. "Godmorgen, det er David". Stemmen i den anden ende af røret lød forbavsende frisk. Hun strøg hånden gennem det lyse hår. "Har du set posten igennem denne morgen?", fortsatte han. "Nej, hvorfor?", svarede hun, mens hun eftertænksomt kiggede sine negle efter for snavs. Måske skulle hun købe en ny neglelak i dag? Havde Donna ikke anbefalet den nyeste fra Yves Saint Laurent? "Du burde nok kigge efter", sagde han og tog en dyb indånding. "Der ligger nok en indbydelse imellem. Brenda og Dylan skal giftes". Pludselig var neglene ikke så vigtige mere. Hun kiggede frem for sig og forsøgte at fordøje de informationer, hun lige havde fået. Kelly indså, at der ikke ville blive tid til manicure den dag."

Dette scenarie handler om intriger, mistro, frustrationer og 90210 andre problemer. Det er historien om, at selv de bedste venner har hemmeligheder for hinanden - og de forstår at udnytte dem!

Morgensølen faldt gennem de klare ruder og ned på den kønne blondine. Lyset fik øjenlågene til at vibrere lidt og trak hende et stykke ud af drømmeland. Hun strakte sig i søvne og var netop ved at synke ned i drømmene igen, da telefonen ringede. Halvt vågen tog hun mobilen, der lå på bordet ved siden af sengen.

»Godmorgen Kelly, det er David.” Stemmen i den anden ende af røret lød forbavsende frisk. ,,Har du set posten igennem her til morgen?" fortsatte han.

»Nej, hvorfor?" spurgte hun, mens hun eftertænksomt kiggede sine negle efter for snavs

»Der ligger en indbydelse imellem. Brenda og Dylan skal giftes."

Pludselig var neglene ikke så vigtige mere. Kelly indså, at der ikke ville blive tid til manicure den dag...

Dette scenario handler om Intriger, mistro, frustrationer og 90210 andre problemer.

Hier gespielt worden

Claustrum Con III (1998)
IRIIB (1999)
Probeabwicklung B.E.A.S.T. 2 (1999)
B.E.A.S.T. 3 (2000)


Korrektionen für diese Seite einschicken