Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Når slangen taler

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Fantasy

Von

✏️Kim Holmstrøm

Beschreibung

Harich gik langsomt gennem den mørklagte gade. Regnen havde for længst gennemblødt den simple kofte under hans kappe. Der var ikke mange folk udenfor i Zirnreuth den aften. Siden mordene tog til, havde byen været underlig stille, som om ingen stolede på nogen mere, og måske med rette. Helt almindelige byboere havde tilsyneladende dræbt uden motiv, og ofte uden nogen form for udbytte... Og hvorfor ikke? Der skulle jo ikke meget til. Man kunne let slippe af sted med det.

Harich så sig omkring mens han trak sin jagtdolk frem. Det var for let. Et par hurtige stik, og... Ja, det ville hun kunne li'.

Han nærmede sig langsomt kvinden. De eneste mennesker i nærheden var et par tiggere der sad i ly af husene, og skulle de se noget var der alligevel ingen der ville tro dem. Harich mærkede energien fylde sin krop skridt for skridt som han nærmede sig sit bytte. Han ville blive belønnet, ja han skulle ikke skuffe hende, han måtte ikke skuffe hende.

Pludselig følte han angsten fare igennem ham i kolde bølger. Ville hun holde sit løfte, ville han få hvad han havde fortjent? Det skulle han snart finde ud af, og det var alligevel også for sent at betænke sig. Han kunne ikke stoppe nu. Det føltes for godt. Harich fortsatte mod kvinden med faste skridt...

Når Slangen Taler er et Fantasy investigation/action scenarie der foregår i Warhammer verdenen. En række tilsyneladende tilfældige mord har igennem længere tid plaget byen Zirnreuth, og borgmester Holl har i al hemmelighed besluttet at hyre en gruppe eventyrere til at undersøge sagen. Som medlem af den eventyrgruppe, bliver det dit job at drage til Zirnreuth for at finde ud af hvad der egentlig foregår. En jagt der kan vise sig at blive mere involverende end du troede muligt.

Når Slangen Taler henvender sig primært til spillere der kan lide en god blanding af investigation, action og indlevelse. Det er vigtigt at spillerne lever sig helt ind i deres roller for at få fuldt udbytte af scenariet. Spillerne må heller ikke være bange for at få blod på hænderne. Det er jo Warhammer :)

Hier gespielt worden

Viking-Con 22 (2003)


Korrektionen für diese Seite einschicken