Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Imperium 2: Stjernetågens hemmelighed

System: Minimalt
Genre: Sci-Fi

Von

✏️Flemming R. P. Rasch

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (0,2 MB)

Beschreibung

7 lyssekunder fra planeten Mutak IV begyndte rummet at gløde i en tunnelåbnings velkendte bølgelængder. Et øjeblik efter strøg stjerneskibet Corto igennem tunnelen med anselig hastighed, med kurs direkte mod Mutak IV. På Cortos trange kommandobro var samtlige ombordværende samlet omkring diverse skærme som viste planeten, og signaler fra forskellige lokale stationer. Wayne, klædt i et imponerende hvidt retro-jakkesæt, sad uroligt i sit sæde, mens han kiggede nervøst på skærmene. Ann, nu i ny forbedret udgave i sort skræddersyet smart-tøj, sad fordybet over sin terminal. Jan, i sin ulastelige røde uniform, sad og pillede med sin kodeboks. Bag dem stod Reed, i en stram blå uniform, med armene over kors. Wayne drejede sig om i sædet:

- Jeg ville ønske du ikke ville stå der. En pilot skal forestille at styre skibet.

- Pas du bare hvad job det end er du har. Så skal jeg nok passe mit.

Jan kiggede op fra sin kodeboks:

- Wayne, hvis du er så nervøs, så gå tilbage til din kahyt.

- Som om det skulle hjælpe på det!

- Men lad i det mindste vores pilot være i fred.

Wayne fiskede en ubestemmelig elektronisk indretning frem fra en lomme og gav sig til at skille den ad, mens han med mellemrum kiggede op på skærmene. Efter et stykke tid gik Reed tilbage til sit pilotsæde.

- Tak, sagde Wayne

Reed svarede ved at lukke sine øjne og læne sig mageligt tilbage i sædet. Efter omkring to timers flyvning var planeten vokset så den fyldte hele den store skærm. Jan bøjede sig frem mod Reed:

- Kan vi få et nærbillede af hovedstaden?

Næsten øjeblikkeligt blev billedet af planeten skiftet ud med et billede af Mutak IV's hovedstad. Jan studerede billedet nøje.

- Er der kommet svar på vores besked til paladset?

- Nix. Det er også meget tidlig morgen dernede.

- Send den en gang til, men med højeste prioritet.

- Er gjort.

Efter endnu en halv time var planeten blevet så synlig at Reed begyndte at vise mere detaljerede nærbilleder på de små skærme. På nogle af skærmene kunne man se folk på gaden som små prikker.

- Der er kommet svar, sagde Reed pludselig.

- Og?

- De kan ikke finde prinsesse Zira. Men det ikke er usædvanligt at hun stikker af uden at fortælle det til nogen.

- Damn! De har sikkert allerede været der.

Billederne på skærmene blev langsomt tydelige, efterhånden som skibet nærmede sig Mutak IV. Små klatter viste sig at være forskellige fartøjer, som bevægende sig omkring i byen. En del af dem samlede sig et sted midt i byen.

- Hvad er det der, råbte Jan.

Reed åbnede øjnene og satte sig op i sædet. Billederne på skærmene skiftede.

- Det ligner et angreb på paladset.

Omkring 10 flyvende fartøjer skød løs på paladset, og havde tilsyneladende allerede ødelagt dets forsvarssystemer. Noget der lignede mennesker i kampdragter løb omkring mellem bygningerne. Da Corto lidt senere strøg ned gennem Mutak IV's atmosfære, stod store dele af paladset i brand.

- Vi er der om få minutter. Skal jeg bare lande?

- Kan vi angribe deres fartøjer på vejen ned?

- Kanonerne er ikke koblet til Corto's hovedcomputer. Du må gøre det manuelt.

Jan sprang op fra sit sæde, og begav sig bagud, hvor han satte sig foran kontrollerne til den ene kanon.

Nede på Mutak IV var Zira på vej hjem fra en natlig udflugt, da hun så at konsulens palads var i brand og under angreb. Hun sneg sig forsigtigt nærmere. Pludselig hørte hun en stemme bag sig:

- Stå stille, eller jeg skyder.

Hun vendte sig. En mand i fuld kampdragt pegede et stort lasergevær mod hende.

- Det er gul 3. Jeg har hende.

Zira smilede til ham.

- Der er gået ild i dit ene ben!

- Hvad?

- Der er gået ild i dit ene ben. Du må hellere slukke det.

- Hvad?

- Brug ildslukkeren.

- Hvad?

- Ildslukkeren. Den du står der med!

Manden kiggede sig forvirret omkring. Så kiggede han ned på sit ben. Med en hurtig bevægelse svingede han lasergeværet ned og fyrede det af mod benet. Plasticen i kampdragten begyndte at gløde og smelte, og der slog flammer ud fra hans ben. Han skreg højt, mens han gjorde klar til at skyde sig i benet en gang til. Zira var allerede forsvundet.

Lyn af ioniseret luft slog ned fra oven. Det fulgtes af en høj hvinen fra en overbelastet grav-motor. Et langt slankt skib kom til syne mellem flammerne fra det brændende palads. Angribernes fartøjer styrtede ned fra himlen eller brød i brand hvor de stod. Zira stirrede fascineret på det. En mand i kampdragt løb forbi hende, uden at ænse andet end vejen væk fra paladset. Da han løb forbi et stykke forvredet metal, sprang det op og ramte ham i hovedet. Fortumlet satte han sig ned, tog hjælmen af, og forsøgte at klare hovedet. Zira sneg sig ind på ham, og snuppede lasergeværet, som han havde lagt ved sin side. Hun pegede det på ham.

- Hvem er I, og hvorfor angriber I paladset?

Inden manden kunne svare, nærmest eksploderede hans hoved, da det ramtes af en kraftig laserstråle. Zira vendte sig om. En anden mand i kampdragt stod omkring 50 meter borte med et lasergevær i hænderne. Zira skød. Laserstrålen borede sig ned i jorden foran manden og skabte en miniaturesø af glødende lava. Hun ville skyde igen, men indikatoren på geværet viste at det stadig var i færd med at lade op. Manden i kampdragten rettede sit gevær mod hende. En laserstråle skød ud.

Jan ventede ikke på at manden han havde skudt faldt til jorden, før han begyndte at løbe frem mod Zira. Lidt senere, da flyvende ambulancer var ved at transportere de sårede til hospitalet, og robotter var i gang med at slukke brandene, spurgte Zira:

- Men hvad lavede de lejesoldater her? Var de kommet for at myrde konsulen?

- De er hyret af nogen som ikke kan lide dig, Zira. Tilsyneladende fordi en gammel mand i en hule spåede at du ville ødelægge universet.

- Jeg ved godt at jeg har en dårlig indflydelse på mine omgivelser. Men hele universet?

- Spørg mig ikke om hvordan religiøse fanatikere tænker. Men under alle omstændigheder kan du ikke blive her. Jeg kom faktisk også for at fortælle dig at du omsider er blevet optaget på akademiet, og at jeg har fået rådighed over et skib, så vi kan tage dertil med det samme. Vi skal bare lige have smidt et par vigtige vidner til retssagen mod MMT af på vejen...

Kejserens elitesoldat Jan, den tidligere mestertyv og småsvindler Wayne, computer og biotech geniet Ann, den kybernetiske rumskibs-pilot Reed, og den mystiske prinsesse Zira hvirvles herefter ud i en historie som vedrører hele imperiets fremtid, omfatter jagt på interstellare terrorister, afslører indviklede politiske intriger, og ikke mindst sætter hovedpersonernes evner på alvorlige prøver i et kapløb med tiden gennem store dele af imperiet.

Imperium 2: Stjernetågens Hemmelighed er en fortsættelse af Imperium 1: Den Tabte Koloni, men er også et selvstændigt scenarie, som kan spilles uden andre forudsætninger end en vis rutine i at spille rollespil.

Hier gespielt worden

Viking-Con 22 (2003)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken