Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

AD&D-konkurrence (VC4)

Vorderseite für AD&D-konkurrence (VC4)

(Alias: Jagten på den forsvundne Troldmand)

System: AD&D
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Torben Ussing

Beschreibung

De tre foregående år har vi fulgt Celene's skæbne i den evindelige kamp mod Wild Coast. Dette ar skal ikke være nogen undtagelse, og vi vil atter i år følge en lille, udvalgt skare af Celenes helte i skæbnekamp for Celenes fremtid. Det vil som sidste år være en blandet gruppe, så vær forberedt på at spille hvadsomhelst den grumme skæbne (og do. DM) tildeler jer.

I år vil der vere syv hold a seks personer. Man kan godt ønske sig at komme på hold sammen, men man kan ikke være sikker på at ønsket vil blive respekteret. Det er ikke altid nemt at sætte hold sammen efter alle deltagernee ønsker.

Som sædvanlig er det ikke rå muskelstyrke, loot og monster-slagtning der tæller, men tankevirksomhed og gode ideer. Points gives for at gøre noget klogt i en vanskelig situation - eller for at undlade at gøre noget dumt i en situation, der ellers lægger op til det. Der er jo ikke megen mening i blot at se, hvem der er bedst til at slå med terninger.

Det indledende scenario vil formentlig være temmelig "standard", der vil ikke vere (særlig mange) større overraskelser. De tre hold, der klarer sig bedst igennem denne indledende runde, vil så fortsætte til finalen, der også i år vil være en naturlig forlængelse af indledningen.

Da AD&D er programsat lørdag aften kl. 20-23, og da GM'erne skal have tid til en grundig diskussion af alle hold, er det klart, at vi ikke inden vi går hjem har afklaring på, hvem der går videre - det afgøres som sædvanlig ved et gamemastermøde, der normalt først slutter ved 2-tiden om natten. Men søndag klokken 12 vil der på opslagstavlen sidde en anmeldelse af de syv hold samt angivelse af, hvem der går til finalen, der starter søndag kl. 13.

Dette giver følgende restriktioner : tilmelding er bindende for begge dage, og personer, der inden lørdag aften kl. 2O vides at være optaget søndag eftermiddag, f.ex. af diplomacy-finale, vil blive streget fra AD&D. Personer, der går videre til AD&D-finale vil tilsvarende blive streget fra andre arrangementer, de måtte have tilmeldt sig søndag eftermiddag, f.ex. hold-AD&D.

Hier gespielt worden

Viking-Con 4 (1985)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken