Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Agent 00Smølf: Mission SIS - yderst topsmølf

System: SmølfQuest

Von

✏️Morten Vestergaard Fisker
✏️Tina Fisker

Beschreibung

Det var en smølf nat. Overagent 10-4 smølfede sin sædvanlige aftensmølf for at smølfe, at alting var som det skulle smølfe. Det var en rolig smølf og overagent 10-4 skulle lige til at smølfe hjem, da smølfen pludselig blev smølfet af en stor ildsmølf. Ildsmølfen landede bag en smølfetop ude mod smølf og overagent 10-4 skyndte sig derhen. Da 10-4 forsigtigt smølfede ud over smølfen mødte der ham et smølft syn: Ildsmølfen havde lavet et kæmpesmølft hul og i smølfen var der en slags smølf, hvorfra der smølfede røg ud. Overagent 10-4 skyndte sig tilbage til Smølfernes Landsby. Dette var ikke en smølf for den ellers så smølfede overagent, der dog udemærket smølfede, hvem han skulle smølfe med: Specialsmølf SIS og resten af agentsmølferne!

SmølfQuest bringer os denne gang ud i noget af et dilemma: Hvad skal man stille op når noget yderst uventet sker? Vær med til at bestemme udfaldet i denne udgave af "Agent 00Smølf".
En god portion humor og et godt kendskab til smølfernes univers er hovedingredienserne i SmølfQuest. Regelkendskab er IKKE tilladt!!

Hier gespielt worden

Chop Con (1999)
Viking-Con 18 (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken