Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Gensfleischs Forbandelse

System: Basic Roleplaying
Genre: Gyser

Von

✏️Adam Bindslev

Beschreibung

Da Gud så, at verdenen var god, var den god. Det ondte fandtes i slangen og menneskenes hjerter. Der findes intet ondt, før det er formuleret. Således bidrager dette scenarie til det onde i verdenen.

Frosten ligger over København. Foran Skala træner drengebanderne i nærkampsteknikker. Ud af værtshusene strømmer berusede unge. De har vold i deres øjne og næver til at bevise det. I en lejlighed høres et skrig fra en kvinde, der, igen i aften, får tæsk af sin mand. Narkomanerne får deres næste fix.

Men i aften virker det harmløst. Der lurer noget i skyggerne. Noget der ikke har været der før. Noget nyt. Noget ondt. Noget ukendt. På politigården løber et bulletin ind. Der er fundet et slemt tilredt lig. Ikke i en gyde. Ikke i en udbrændt Vesterbro-lejlighed. Ikke i Sortedammen. Men på Teologisk fakultet.

Da Gud så, at verdenen var god, var den god. Det onde fandtes i slangen, i æblet og i menneskenes hjerter. Der findes intet virkelig ondt før det er bragt ind i verdenen af mennesket. Således bidrager dette scenarie til det onde i verdenen.

Hier gespielt worden

EreCon II - HorrorCon (1997)
"Tanken?!" Asylum (1997)


Korrektionen für diese Seite einschicken