Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

First Blood

System: Vampire: The Masquerade

Von

✏️Adam Fridal Illemann

Beschreibung

I hans soveværelse klaprer vinduet og gardinerne blafrer, da uvejret tager sin begyndelse.

Da han lidt nervøst står op for at lukke vinduet, oplyses de Viktorianske bygninger overfor i et grotesk lysglimt fra et lyn. Var det regnen, der spillede ham et puds eller var det fantasien, der løb af med ham! Det så grangiveligt ud som om, en mand med vinger klatrede rundt på naboejendommens tag.

Da det næste lyn flænger gennem natten, er der intet at se.

"This ain't no good life,
This ain't no good life,
This ain't any kind of life ..."
- GvsB

Boston, Massachussetts, 9. sept. 1996.
Det var koldt. Vinden sneg sig ind under huden og frøs den til is. Dét generede ikke den høje skikkelse, der bevægede sig ned af den mørke efterårsvej. Det var lang tid siden, sådanne ting havde generet ham. Hans fodtrin var lette og, hvis nogen havde givet sig tid til at standse op og iagttage den dystre skikkelse, ville de have bemærket, at hans fødder knapt nok rørte jorden, når han gik ...

Skikkelsen bevægede sig op af en tilgroet havegang, op imod en gammel villa, der uden tvivl havde stået der, hvor den stod nu, langt før skyskraberne havde rejst sig omkring den. Han bevægede sig op imod hoveddøren og lagde sine lange hvide fingre på den, som for at føle om den virkelig var der.

Langsomt blev de hvide fingre presset imod den solide egetræsdør. En ildevarslende knagen gik igennem hele det gamle hus og sekundet efter blev hængslerne revet ud af dørkarmen og hoveddøren faldt med et brag ind i den støvede hall.

Skikkelsen bevægede sig ind i hallen med sin kåbe flagrende i vinden. Hans sprukne læber skiltes og en stemme, der lød ældre end vinden udenfor hviskede: "Karr laandié? ... Du ved da, du ikke kan gemme dig for mig: Kom frem, min søn, min førstefødte, jeg er kommet for at tage dig hjem ..."

Hier gespielt worden

Chop Con (1995)


Korrektionen für diese Seite einschicken