Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Testamentet

System: Earthdawn

Von

✏️Carsten Beck

Beschreibung

Troldmanden Hiermon havde netop nu fjernet forbandelsen på jer, som I havde fået fra et glemt tempel langt inde i Caucavic bjergene. "Eftersom jeg nu har holdt min del af aftalen vil jeg nu bede jer om at holde jeres. Jeg har netop i dag fået et dokument og en magisk ting hjem fra en af mine udsendte grupper, som har været inde i Parlainth. Da der kun kom én tilbage fra gruppen, behøver jeg nu jer. I må finde den persons navn som har lavet den magiske ting, da det er den viden, man skal have for at bruge den." Hiermon rakte jer et falmet dokument og en sølvbroche ...

Earthdawn er et fantasy-rollespil fra Fasa. Som spiller spiller man de helte som lever i et land ved navn Barsaive. Disse helte kan være fra trolde til alfer (windlings). I over 400 år var landet hærget af "Horrors", som kom gennem det astrale plan. Nu er magi-niveauet blevet lavere, så de fleste Horrors er blevet forceret tilbage til deres egen verden. Resten hærger stadig og kun landets helte står mellem dem og den magtesløse befolkning. Dette er selvfølgelig en ultra ultra kort genfortælling af historien bag Earthdawn.

Der vil være cirka 1 times introduktion af regler, så alle får et indblik i systemet og en kort beskrivelse af landet. Dvs. at regelkendskab ikke er et krav, da turneringen fortrinsvis er for begyndere.

Hier gespielt worden

Viking-Con 13 (1994)


Korrektionen für diese Seite einschicken