Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Sidste stop før evigheden

System: LARP
Teilnehmer: 12 Spieler

Von

✏️Julie Streit Pilegaard

Beschreibung

Alle sjæle gives mulighed for et rigt og fyldestgørende liv på jorden, men ikke alle udnytter den. Der findes folk, der spilder livets gave, folk der lader deres svagheder og ikke deres styrker styre dem. Og når de dør, forsvinder de helt. De folk, der har udnyttet livets gave, får lov til at rejse videre gennem Dødens Port, til deres endelige belønning... hvad den så end er. Og så er der dem, der falder imellem. Sjæle som måske skal gives en chance til for at bevise deres værd, men som vil blive testet. Og hvis de ikke viser sig værdige, venter evig udslettelse. Velkommen til sidste stop før evigheden.

‘Sidste stop før Evigheden’ er et lille, intimt og krævende livescenarie til 12 personer. Det henvender sig først og fremmest til spillere, der kan skabe deres eget spil, kan leve sig ind i deres personer og som ikke er bange for at udstille sig selv.

Vigtigt: Når du tilmelder dig 'Bogen og Kniven' skal du vedlægge en separat seddel med følgende oplysninger; navn, adresse, tlf. nr., evt. e-mail adresse, alder, køn og et vellignende fotografi. Desuden skal du skrive, hvilken erfaring du har med live og med Vampire (specielt Dark Ages), samt ønsker til persontyper (bemærk flertal), både klan og personlighed. Hvis der er nogen, du specielt gerne vil spille sammen med, så anfør det og vi vil gøre vores bedste.

Hier gespielt worden

Fastaval (2002)


Korrektionen für diese Seite einschicken