Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Abomination

System: Inquisitor

Von

✏️Henrik Olsen

Beschreibung

Alarmerne skreg deres øredøvende klagesang, gulvet rystede og det høje brøl fra plasma drivet, der hamrede af sted på fuld styrke, kunne nu høres i hele skibet.
Golen borgis løb alt hvad hans gamle ben tillod mod den nærmeste flugtkapsel, da en massiv exhaustline bag ham brød sammen og i et nu fyldtes gangen bag ham med damp, hvilket kogte de folk, der løb der! Fra en sidegang kunne han, da han passerede den, høre skrig, da den 20 meter nede kollapsede og kvaste utallige skræmte passagerer under sin vægt. En ventilations rist, til venstre for ham, blev pludseligt flået af sine hængsler og 2 hærdet-udseende soldater fra Imperial Guard sprang ud. Den ene kastede en plasma granat tilbage i den retning hvorfra de netop var kommet og derefter fulgte et hult drøn.

Uden tid til ord løb de hurtigt ned af gangen og kastede sig ind i den nødkapsel, der befandt sig der. Til deres overraskelse sad der allerede 2 i den i forvejen og ventede. En var en velklædt mand med et afslappet udtryk i ansigtet, der havde smækket benende op og røg pibe. En anden var spinkel og langlemmet med kort sort hår og et sort body suit.
Da Golen kom ind smadrede han øjeblikkeligt affyrings knappen i bund og med et ryk skød kapselen ud i rummet væk fra skibets enorme skrog. Få øjeblikke senere blev skibet flået fra hinanden af indre eksplosioner, men det eneste Borgis kunne se for sit indre blik var det sidste han havde set inden døren til kapslen lukkede - synet af en Chaos Space Marine!!!

Hier gespielt worden

Chop Con (2002)


Korrektionen für diese Seite einschicken