Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Mysteriet om Sankt Vitus katedralen

System: Systemløst
Genre: Drama, Thriller
Teilnehmer: 4-6 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

Bussen stoppede foran pladsen til den enorme katedral. Hele vejen var de blevet trætte om historiske fakta og om hvordan det faktisk var den 3. religiøse bygning der lå der. Og den første blev opført for næsten 1100 år siden.

Men hvad historielæren ikke kunne opnå, opnåede Sankt Vitus katedralen helt selv. Eleverne måbede om der store flotte bygning, selv dem som ikke interesserede sig kunne ikke lade være med at beundre den. Døren gik op på bussen og de strømmede ind på pladsen mellem alle de andre turister.

Hver især havde de fået en opgave omkring katedralen de skulle undersøge og nu gik jagten på de karakterer som for de flestes vedkommen godt kunne tåle at blive bedre. Dette var en fantastisk mulighed for at imponere læren selvom det nok var svært, for her var den kedelige stof direkte håndgribeligt.

En lille gruppe elever skyndte sig ind i kirken i søgen efter Mary Magdalenes kapel for her skulle en meget spændende historie ligge begravet, en der omhandlede mord, begær, kærlighed og forræderi.

** ** ** ** ** ** ** ** **

Gymnasiet, teenager, hemmeligheder, forelskelse, gys, usikkerhed, nye forventninger, tætsiddende jeans, blondt langt hår, læber, fester, første gang, mørke gange, hylende vinde, en for alle og alle for en...

Disse elementer vil naturligt flyde i dette scenarie. Tag med og oplev eller genoplev de vilde år som teenager og se om du kan score og løse et mysterie samtidig :)
God fornøjelse...

Hier gespielt worden

ESFROAG (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken