Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Et højpolitisk møde

System: LARP Semi-live
Genre: Drama, Fantasy, Gyser, Thriller
Teilnehmer: 6-9 Spieler

Von

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beschreibung

”Holdt!!!”

Råbet kom så uventet at det nær havde givet et sæt i gruppen. En drider spærrede indgangen og så på gruppen, dens lange edderkoppeben stod på hver deres trin op til de mørke tempel. Der hvor hovedet skulle være var der overkroppen af en sortelver. Overkroppen ville have været smuk havde det ikke været for arene efter kamp. Ansigtet var ligeledes smukt men øjnene var fyldt med had, raseri og trods.

”I har intet ærende herinde, mother Vallorn har sagt igen uvedkommende må komme ind.” En ung sortelver kvinde trådte beredvilligt frem.

”Og deri ser du din fejl… vagt… vi er ikke uvedkommende…” Hendes stemme var blid men for den erfarne drider hørte han kun spot og nedladenhed bag den sukkersøde stemme.

”Ha…” hans hånlige latter stoppede lige så brat som den startede da en lidt ældre mørkelver gik hen til ham

”Så er det nok, vi har ikke tid til din uduelige inkompetence… vagt…” Selvom det var anden gang, drideren nedladende blev kaldt vagt, slog den spottende tone dobbelt så hårdt.

”Jeg er en præstinde af vor mørke gudinde og jeg går ind i templet når det passer mig…”

Drideren trak de to let buede sværd der lå langs den side og lagde et mod kvindens hals hurtigere end nogen i gruppen kunne blinke. Alligevel gik der en metallisk snurrende igennem bladet da det blev mødt af en kniv. En ældre mandlig sortelver havde pareret sværdet før det nåede kvindens hals. Han sagde ikke noget stirrede blot endnu mere hadefuldt op på væsnet. Tiden stod stille og der hørtes kun en svag klæbrig lyd fra giften på de to våben som gled sammen.

”Fjern dit våben fra min hals eller jeg skal påkalde gudindens vrede…”

Hendes stemme klag af myndighed og flere andre i gruppen skælvede ved hendes tale.

”Mother Vallorn har sagt at ingen må…” Kvindens stemme afbrød med en vislen

”Jeg kender til hvad der er fanget i templets indre og du kender til straffen for at nægte en præstinde adgang til templet… flyt dig… misfoster…” Længe stod de to og stirrede ind i hinandens øje men drideren måtte erkende sit nederlag og lod dem gå forbi.

Da portene faldt i bag dem, hviskede den få magiske ord og en sætning: ”Mother Vallorn, jeg undskylder ydmygest for at forstyrre dem, men deres hemmelighed er ude, væsnet er genkendt og barrieren brudt…” Svaret fik drideren til at lukke øjnene, var dette starten på krig!”

** ** ** ** ** ** ** ** **

Dette scenarie handler om et vigtig politisk møde blandt sortelver klaner, sortelver som er bygget løst over sortelver samfundet i Menzoberranson i Forgotten Realms.

Dette scenarie er et semilive men der vil gøres brug af live elementer. Det er ikke nødvendigt at medtage udklædning.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken