Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

The Sickness

System: Systemløst
Genre: Action, Drama, Fantasy
Teilnehmer: 4-8 Spieler

Von

✏️Pálína Ýr Þórsdóttir

Beschreibung

Den 23 august 2039, blev verden ramt af endnu en epidemi denne gang er det ikke covid-19 men en ny type virus som rammer hjernen, virussen stammer fra flavivirussen og minder meget om den Japanske hjernehindebetændelse. Symptomerne er hovedpine, ømme led, feber, man får røde kløende øjne og blødning fra øjne som dog først indtræder de sidst 1-2 døgn inden man omkommer. Sygdommen starter langsomt, men man bliver hurtig meget syg og dør inden for 3 uger fra den dag man er blevet smittet. Smittefaren er ikke så høj da man har fundet ud af den kun smitter via blod, og sygdommen er som regel blevet opdaget inden den sidste fase. Indtil videre er der 100 % dødelighed.

Det er året 2042 15 oktober, Verdenen er fortsat ramt af en epidemi, den er stået på i 3 år og 2 måneder, og der er ingen vacciner eller behandlinger der har hjulpet. og dødeligheder er fortsat 100%. Der er indtil videre 3 millioner mennesker der er døde af virussen.

Folk er begynd at vende tilbage til livet folk liver ikke længere i så meget i frygt, da der virker til at være ok kontrol over sygdommen. Der går dog rygter om at det ikke står helt sådan til og der er rygter om at folk bliver last inde i deres boliger, nogle rygter går på at man gasser dem. Der er også rygter om at der bliver lagt videoer op af dem der er smittet, hvor der sker mærkelige ting men man ved ikke helt hvad det er da videoerne bliver hurtigt taget ned inden de kommer rundt i verdenen. Nogen siger man kan se dem på the dark web. Myndighederne snakker ikke så meget om sygdommen mere, folk mener dog det er fordi, der er ikke så meget mere at snakke om. Andre tror på det er fordi de har noget at skjule. Og når der har være pressemøde om andre ting og der er blevet spurgt indtil Flavivirussen, er det blevet sagt ingen kommentar og vedkommende bliver bedt om at forlade området.

Hvad er det for en virus? og hvorfor er myndighederne så hemmelighedsfulde? Og hvad er det for nogle videoer?

Spillet kommer til at forgå i Danmark.

Hier gespielt worden

ESFROAG (2022)


Korrektionen für diese Seite einschicken