Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Slavernes Sang

System: Systemløst

Von

✏️Michael Erik Næsby

Beschreibung

En vindblæst og iskold efterårsaften i Århus: Midt på Vesterbro Torv står en mørkhåret mand iført en lang sort læderfrakke, en elegant skræddersyet silke habit og metalbeslåede italienske designerstøvler. Han nyder et øjeblik det voldsomme vejr. På en bænk sidder et par frysende narkomaner og venter på deres pusher

En gruppe forventningsfulde rollespillere med pi zaer, colaer, slik og snacks går småsnakkende op mod Klostertorv. Den ene af pigerne står lidt og ser ængsteligt over pladsen. Hun synes et øjeblik, det hele virker helt forkert, men slår det hen og smiler undskyldende til de andre.

I en lejlighed ikke langt derfra har David lagt sidste hånd på værket. I stearinlysenes flakkende skær tager han den store gamle bog frem, der var starten til det hele. Det undrer ham atter, hvorfor det er Nachtsahrs rune, der er præget i midten på forsiden af det tykke sorte læderbind. Han finder sit yndlingssted, og uden at tænke over det begynder han at læse op for sig selv. Teksten er kringlet, hemmelighedsfuld og, synes David, sej: "Saaledes møder I Mennesket. Men tag jer i agt, for dybt i menneskesjælen er der en sang om død, - en drøm om kærlighed, og noget der bevæger sig i skyggerne ..." Hans stemme fortoner sig til en mumlen, mens han bliver mere og mere opslugt af den sære gamle tekst.

På Vesterbro Torv går den høje velklædte mand smilende hen mod narkomanerne på bænken.

"Hvad er det egentlig her lugter af?" spørger en af rollespillerne, da de er nået frem til Davids lejlighed. "Velkommen folkens!" siger David. Han virker glad, da han byder dem indenfor: "Er I klar?"

Et scenarie for voksne rollespillere, der kan tåle et godt gys, og som virkelig tror på det gode i mennesket.

Hier gespielt worden

Fastaval - Atlantis (1999)
TRoA-Con - Tusind og én nats Eventyr (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken