Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Praedia: Kongens Epilog - Et Spørgsmål om Tro

System: LARP
Genre: Fantasy, Gyser, Intrige
Teilnehmer: 180 Spieler

Von

OrgaIsabella Toksværd Kaaber (Hovedarrangør)
OrgaNicolaj Catter (Medarrangør)
OrgaMartin Franck (Medarrangør)
OrgaFlemming T. Kaaber (Medarrangør)
OrgaDiana Loft (Medarrangør)
OrgaMikkel Lund (Medarrangør)
OrgaLena Rasmussen (Medarrangør)
OrgaKarina Worninger (Medarrangør)

Beschreibung

Kongens Epilog - Et Spørgsmål om Tro er et stort, klassisk fantasy og intrigesommerscenarie med et stærkt twist af horror, samt fokus på konsekvens af spillernes valg - dette både før og under scenariet.
Kongens Epilog er en scenarie række i fantasyverdenen Praedia. Det første scenarie, kaldet Fortællingernes Magt, blev afholdt i sommeren 2010. Et Spørgsmål om Tro er det andet scenarie i rækken, og bygger videre på den historie, der blev startet til Fortællingernes Magt. Dog skal dette ikke afskrække nye spillere, da vi har stort fokus på lige muligheder for nye såvel som gamle spillere.
Rammen for, Et Spørgsmål om Tro, er det årlige sommermarked ved byen Bry, hvor Khares Råd samles, og alskens vigtige og indflydelsesrige personer flokkes for at gavne deres interesser. Kongeriget Khare har i mere end 400 år været splittet i 3 store fyrstedømmer. Under sidste års sommermarked, i året 1861, samledes kongerigets Råd, og det blev besluttet at Khare igen skulle samles under én regent. Fyrstinden af Ketell, Irana Qua Ketell III, blev valgt som Khares nye dronning, og hun modtog den hellige Salvelse. Dog viste det sig at Fyrstinden var involveret i kætterske handlinger, og hun blev efterfølgende henrettet. Dette har efterladt kongeriget i endnu større opsplittelse end tidligere, med et tomrum efter den afdøde fyrstinde. Håbet om et samlet Khare er endnu engang bristet.

Markedet afholdes dog alligevel, og i anledning heraf er der arrangeret et væld af aktiviteter - alkymisterne får lov at konkurrere på deres kreative opfindelser, riddere og krigere vil duellere til ære for den forsamlede adel, og skjalde fra nær og fjern vil dyste på ord og kvad. Det rygtes endda at deltagere fra Nordland vil afholde de famøse Nordlege igen. Alle disse fremmede mennesker, der mødes, er dog også det perfekte skjul for diverse lyssky foretagender, og det er sikkert, at diverse fordækte handler og underhåndsaftaler vil foregå i det skjulte til dette års sommermarked.
Repræsentanter fra nær og fjern vil også finde vej til dette års sommermarked. Diplomater fra fremmede riger for at få indflydelse og magt på det opsplittede kongerige, handelsmænd for at afsætte deres varer til markedsgæsterne og få lavet aftaler for det kommende års karavaner.
Troldmændene vil samles hos delegationen fra Stjernefaldets Magistrat for at udveksle viden og erfaringer om magiens kunst, men endnu vigtigere er Stormødet for Magikyndige der er tilknyttet Magistratet. Tårnmesteren, overhovedet for Stjernefaldets Magistrat, er nemlig forsvundet på mystisk vis, og til Stormødet skal der stemmes om hvem det nye overhoved for kongerigets troldmænd skal være.
Ligeledes forventes der et stort fremmøde af præster og repræsentanter for de mange forskellige trosretninger i Khare. Inkvisitionen har dømt kongeriget Khare til at blive undersøgt for kætteri, og 5 Stor Inkvisitører har de sidste måneder op til markedet rejst rundt i fyrstedømmerne og gransket folket. Med Stor Inkvisitørernes deltagelse ved sommermarkedet, ser mange det som kongerigets sidste mulighed for at blive renset for anklagerne om kætteri, inden landet er fordømt af Guderne for evigt.

Kort sagt er sommermarkedet ved Bry en sand smeltedigel, rig på alskens politiske og religiøse intriger, modstridende interesser og fordækte motiver, og med masser af forskellige motivationer for, hvorfor folk dukker op.
Kongeriget Khares fremtid ser mørk ud. Presset af både indre og ydre kræfter er kongeriget opsplittet, krig og konflikt truer i horisonten, og meget er usikkert. Sikkert er det at Khares skæbne afhænger af dets indbyggere, og de valg de kommer til at træffe i fremtiden.

Skal kongeriget igen forsøges forenet under én monark?
Skal folket fortsat stole på adelen, eller skal de selv prøve at tage magten?
Skal man vende sig til Guderne for hjælp, eller er det allerede for sent?

Velkommen til Kongens Epilog - Et Spørgsmål om Tro!

Abwicklungen 🗺️

19. - 24. Juli 2010🗺️Avnstrup spejdercenter, Hvalsø, Dänemark [Abgesagt]

Referenced in the following articles

Kalender Seite 2 37 (Marts 2010) Hareposten
Sommerens rollespil - et kig på 3 scenarier Seite 40 #2 (Sommer 2010) ROLLE|SPIL

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken