Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Copenhagen By Night

System: LARP

Von

OrgaHenrik Olsen
OrgaChristian Tusborg

Beschreibung

København anno spilstart

Københavns Fyrste, Frederik Beck Abilgaard af Invictus, har siddet på tronen så længe alle kan huske. Det var ham der førte Lancea Sanctum ind i København i sin tid, og det var ham der stod imod horderne da København stod til at brænde ned, fordi VII angreb tilbage i 1800-tallet. Med stålsat hånd har han regeret - alle Covenants har haft deres land. De ældste har ikke været i rum sammen længe, for at undgå magt-fejder og alle har været mætte, om end ikke tilfredse.

Så længe han har siddet, har Primogenerne , også kendt som Rigsrådet, mødtes en gang årligt, en måned efter midsommer, for at diskutere vigtige emner.

Var det ikke for årtusindskiftet, kunne det være fortsat sådan for evigt - en stærk Fyrste på tronen, sultne Neonates i bunden af hierarkiet og Elders der fik lige akkurat nok til at holde dem selv og deres børn mætte. Men tiderne skiftede og så vidt man ved kan Københavns nuværende tilstand skyldes en hændelse i det herrens år 2000.

Blod blev ikke udgydt, men alliancer brudt og territorier overtrådt. Dette kulminerede i en nat, hvor de ældste pludseligt forsvandt fra deres kommunikationskanaler, deres hjem blev forladt og deres aktiver lå døde hen. Dette efterlod København med kun Neonates. Rygterne har været mange - om det er fordi de ældste faldt på hinandens tænder, eller de blot en dag gik ud i solen i et fælles vanvid vides ikke. Fælles er dog at ingen har set de ældste længe.

Nu står København uden Fyrste. Uden Orden. Det eneste der er tilbage, i de forskellige Covenants er resterne af deres hierarki. Vampyrerne har stadig deres mødesteder tilbage. Rigsrådet skal mødes i en måned efter sommer solhverv 2016 - som det har været tradition så længe alle husker. Nu mødes de yngste vampyrer til stadighed og fortsætter de ældstes spil. En kort periode uden Ældste gør at nye magtpositioner åbner sig. Men det faktum, at ingen så Fyrsten gå under, betyder at ingen tør udnævne sig selv til ny Fyrste - før man ser den tomme tronstol til Rigsrådsmødet.

Frihed og magt hersker i København, og vampyrerne udnytter det igen - nu i nat.

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken