Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Den, der ler sidst

Vorderseite für Den, der ler sidst

System: Nexus X

Von

✏️Michael Erik Næsby

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (6,5 MB)

Beschreibung

En gruppe fremmede mødes tilfældigt på vej til Ekatringrad. En levende handelsby, der er bedst kendt for sine venlige kvinder og sin gode vin. Teknologi og andet djælvenskab er fjerne spøgelser fra et glemt mareridt. Alt ånder fred og idyl...

... En række mystiske rituelle mord opskræmmer befolkningen, og de rejsende kommer pludselig i en situation, hvor deres ære, deres sunde fornuft og deres liv sættes på spil mod onde kræfter fra en fjern og uhyggelig fortid.

"Den, der ler sidst" er et scenarie i Science-Fantasy-miljø, og spillerne har brug for både fantasi og en god portion logisk sans. Hav papir og blyant klar!

Fortællingen tager sit udgangspunkt i et historiesk slag i den Store Katastrofes sidste dage. Efter slaget var de eneste overlevende en gruppe luftbårende special-tropper, hvis leder Løjtnant Melvin Starhiker's sidste budskab til sit hovedkvarter lød: "Løjtnant Starhiker's gruppe 732 rapportere: Al modstand nedkæmpet, vores skannere viser ingen tegn på fjendtlig aktivaaaaaa....." Cirka 1500 år senere, mødes fem rejsende på vej til Kathrinagrad, hvor sære og mystiske hændelser vil true deres førelighed, liv og ære. Historien viser noget om faren ved at tro på, at tingene er som de ser ud til at være. En premiere på Nexus 1, et nyt spilsystem, beregnet på at være nemt at spille og give mange kombinationsmuligheder.

Hier gespielt worden

Silmarilions Julearrangement (1993)
Spiltræf X (1994)


Korrektionen für diese Seite einschicken