Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Jul på Heden (2017)

Ort: VIA University College, Ikast, Dänemark 🗺️
Datum: 1. - 3. Dezember 2017

Teil von: Jul på Heden

Dieser Kongress ist abgesagt worden.

Über den Kongress:

Jul På Heden, er en hyggelig weekend, hvor vi kommer hinanden ved, og spiller to opsatte liverollespils arrangementer, som er præsenteret fra Orkerne Kommer.

Prisen er sat lavt, for at alle kan være med, og visionen bag er, at skabe rollespil for spillets, hyggen, og det sociales skyld, og ikke for props og fede effekter. Derfor er scenarierne nogle stærke scenarier, som kræver minimum opsætning, og derfor er det også scenarier alle kan være med til og i, nye som gamle.

Programmet er sat sammen efter hvad der passer scenarierne bedst, og med mulighed for at alle hjælper til med opsætning, nedpilning, opvask og andet. Tanken er at vi vil skrue prisen ned, og kvaliteten af oplevelsen skulle ikke lide under det.

Ud over de to scenarier, vil der være mulighed for brætspil og hygge, og der er fra morgenen Lørdag afsat en hel formiddag til dette, så der er også plads til at medbringe et scenarie hvis man ikke får nok ud af de to live arrangementer.

Ud over det sociale, er Jul på Heden, et ønske om at nå ud til det pædagogiske felt, og hjælpe pædagoger ind i en verden som er mere og mere populær indenfor deres praksis. Det er et ønske om samarbejde, og vil indeholde to talks, hvor pædagogstuderende for mulighed for debat efter spil, i samarbejde med uddannet pædagog, og kandidatstuderende i Cand Pæd Fil, Sebastian Nemeth, samt rollespillere som har gjort det i mange år.

Derudover vil vi i år åbne op for to spilblokke, hvor man kan medbringe enten scenarier der kan spilles rundt om bordet, eller som små rum-lives i et lokale.

Pris: 250 kr. inkl. mad og overnatning.

Szenarien:

💾 Christmas on the Moon Michael Mørk Hjemmebrygget d6
💾 Grotesk Mads Brynnum
💾 Naboerne Jonas Arboe Harild
Subantarctica Mads Ahola
Anders Berner
René Bokær
[…]Hans Peter Spang Hartsteen
Birgitte Hollegaard
Mikkel Sander
LARP

Orgas

Hovedkoordinator Sebastian Nemeth

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken