Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Forum (2017)

Ort: Midtfyns Fritidscenter, Ringe, Dänemark 🗺️
Datum: 15. - 17. September 2017

Teil von: Forum

Szenarien

Da vi var guder Ida Mia Thylstrup Blackbox LARP

Brettspiele

Explorers vs. Unions Peter Brodersen
Hulemandshurlumhej Gustav Eliasson
Magnus Klæsøe

Preise

Årets Ildsjæl

Jannick Vangkilde
Jannick er nomineret for det store arbejde, han har lagt i mange grene af rollespilsmiljøet. Han er en af de drivkræfter, der arbejder utrætteligt på sine projekter, om det er som formand for Babylon, som en del af Bifrosts Repræsentantskab, som ambassadør for det danske rollespilsmiljø i Europa eller som medstifter af den nye forening De Farvestrålende Fjer. Jannick tager samtidig et ansvar for lokalmiljøer, ikke kun i hovedstadsområdet, men også på Bornholm, hvor han har været ansvarlig for at genoplive en kampagne, der længe havde været død. Jannick står altid klar til at give en hjælpende hånd, uanset om det betyder sved på panden eller tårer på skulderen. Den glæde Jannick udstråler, når han arbejder på et projekt, smitter ofte af på hans omgivelser og inspirerer andre i hans kølvand til at gøre det samme.
Käte Kjær
Käte er nomineret for det store arbejde, hun har lagt i den fynske lokalforening Fantasiverden, både som stifter, formand, næstformand og kasserer. Käte har derudover stablet to faste kampagner på benene, der hver især trækker mellem 60 og 100 spillere på både ugentlig og månedlig basis. Käte har den slags begejstring, der smitter, og som igennem tiden har gjort, at flere frivillige undergrupper af forældre og pårørende til børn og unge, der deltager i kampagnerne, har bidraget efter bedste evne for at støtte op om foreningens aktiviteter. Samtidig har Käte været med til at sørge for midler til oprettelsen af et fantastisk offentligt rollespilsområde i Haarby med kro, shelters, borde/bænkesæt og meget mere. Käte formår at aktivere og engagere mennesker i alle aldre til at deltage i det lokale rollespilsmiljø. Kätes arbejde gør en mærkbar forskel for lokalområdets børn og unge.
Torben Ussing
Torben Ussing er nomineret for det store arbejde, han har lagt i at skrive rollespil. Slår man Torbens navn op på alexandria.dk, taler hans bagkatalog et klart sprog. Med 59 live- og bordrollespils scenarier skrevet, og 35 års aktivitet i rollespilsmiljøet er hans bidrag betydeligt, og han givet utroligt mange mennesker fantastiske oplevelser. Torben elsker rollespil, og det elsker vi Torben for.
Troels Frostholm Søe-Larsen
Troels Frostholm Søe-Larsen er nomineret for det store arbejde, han har lagt i Thy Rollespilsforening. I løbet af de 17 år, han har haft sit daglige virke i foreningen, har Troels brugt oceaner af tid på at støtte op om rollespilsmiljøet i et område af Danmark, hvor ungdom, kultur og fritidsliv har haft mindre lukrative vilkår end de fleste andre steder i landet. Her har han afholdt en lang række aktiviteter, der har pustet liv i området, blandt andet som spilleder på ugentlige bordrollespilskampagner og et scenarie om måneden, samt arbejde med rollespilskongresser. Troels talentudvikler lokale rollespillere vel vidende, at de vil rejse fra lokalområdet for at blive en del af de aktive kræfter andre steder i miljøet. Troels er en drivkraft og mentor med nære relationer til et hav af spillere, som han har set vokse, styrket af oplevelser, minder og samvær, som Troels har været primus motor for at skabe.

Årets Bifald

Peter Brodersen
Peter Brodersen er nomineret for hans store arbejde som tovholder på rollespilsarkivet alexandria.dk. Peter Brodersen har med Alexandria skabt et unikt, uvurderligt redskab for unge som gamle, der ønsker at køre scenarier for deres venner eller øve sig på at spillede, og har derved været en stor støtte for mange i miljøet. Samtidig har Peter Brodersens projekt fungeret som en platform, der har gjort det muligt for forfattere, spilledere og spillere at køre, dele og videreudvikle rollespil i fællesskab på tværs af landet. Alexandria indeholder i dag hundredvis af scenarier fra over 70 forskellige kongresser gennem tiden, hvoraf de ældste kan dateres helt tilbage til 1985. Peters indsats er en gave til vores rollespilsmiljø, ikke mindst fordi siden også kan læses på engelsk, og dermed åbner døre for internationale spillere.
Louise Hovitz
Louise er nomineret for hendes store arbejde med at sætte sexisme og overgreb i det danske rollespilsmiljø på dagsordenen. Hun har været en af drivkræfterne bag skabelsen af et trygt rum, hvori vi kan debattere, udveksle erfaringer og ideer for fremtidig forebyggelse, og ikke mindst arbejde med at nedbryde tabuiseringen af emnet. Samtidig har Louise været og er fortsat en støtte for de, der har haft behov for det i debatten. Louise arbejder på at kortlægge omfanget og tålmodigt forandre vores miljø, så vi kan få en en sundere kultur. Louise er en nødvendig stemme og fortaler i det brede danske rollespilsmiljø, og er derved blevet et forbillede for mange.
Maja Toft Løvbakke
Maja er nomineret for sit store arbejde med communityopbygning i det danske rollespilsmiljø. Maja løfter en mærkbar del af arbejdet med at få tandhjulene til at køre. Hendes arbejde har bidraget til at udbrede kendskabet til rollespil i Danmark og forbedre miljøets muligheder. Maja har været dybt engageret i Bifrost Repræsentantskabet og Forretningsudvalget, og er der en uundværlig støtte. Maja har derudover siddet i Dansk Ungdoms Fællesråd, hvor hun har bygget bro på tværs af hobbyer, og åbnet døre for fremtidigt samarbejde.

Orgas

App Joachim Dittman Jepsen
App Troels Thylstrup
Auktion Daniel Regin Mortensen
Auktion Jannick Vangkilde
Auktion Joachim Dittman Jepsen
Auktion Lau K. Lauritzen
Auktion Sebastian Böiken
Auktionarius Nadia Schyberg Holland
Auktionarius Nikolai Elmer Scheldon Jensen
Bar Anna Emilie Groth
Bar Nicolai Strøm Steffensen
Bar Trine Nielsen
Bar ansvarlig Orla Lærke Hatting
Byg et brætspil Bo Thomasen
Byg et brætspil Jakob Givskud
Forenings tivoli Maja Toft Løvbakke
Hjælper Jeppe Schmidt Hansen
Hjælper Klara Rotvig
Hjælper Lea Sofie Knakkergaard
Hjælper - Lyd/lys Rasmus Teilmann
Hovedarrangør René Bokær
Hovedarrangør Sofie Liv Støvelbæk
Indhold Naya Marie Nord
Indhold Søren Lyng Ebbehøj
Indhold Troels Barkholt-Spangsbo
Kommunikationsansvarlig Ann Kristine Eriksen
Scenariekursus Jesper Kristiansen
Web Thomas Mertz

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken