Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

COPENHELL Con (2023)

COPENHELL Con

Ort: Refshaleøen, København, Dänemark
Datum: 14. - 17. Juni 2023

Teil von: COPENHELL Con

Über den Kongress:

COPENHELL CON BRINGER NØRDERIET TILBAGE PÅ COPENHELL 2023
COPENHELL Con var med 24.000 besøgende intet mindre end en kæmpestor succes på COPENHELL 2022, og hele festivalpublikummet inviteres til at nørde med igen i 2023.
I 2022 fik COPENHELLs publikum for første gang mulighed for at træde indenfor i afslappede rammer midt på festivalpladsen og opleve det interessante spændingsfelt, hvor den hårde musik møder alle de nørdede underholdningsgenrer, på COPENHELL Con: En vaskeægte nørdmesse midt i musikfestivalen, som er blevet til i et stærkt samarbejde mellem COPENHELL og Region Hovedstaden – og en i international sammenhæng helt unik kombination af underholdningsbegivenheder.
På COPENHELL Con 2022 fik gæsterne blandt andet mulighed for at møde berømte tegneserietegnere, spille klassiske arkadespil, prøve kræfter med virtual reality-udfordringer, lade batterierne op med hyggelige og uhyggelige brætspil mellem koncerterne og opleve spændende sceneshows om alt fra hekseforfølgelser til frygt.
Vi slår igen i år dørene op til COPENHELL Con i hallen ved siden af festivalens Pandæmonium-scene og byder alle alle festivalgæster velkommen – uanset om de er nørder eller ej! En af kongstankerne bag COPENHELL Con er nemlig, at der skal være noget for alle, uanset om de kun lige vil ind og snuse til løjerne i et kort øjeblik eller bruge flere timer på at fordybe sig i de forskellige forunderlige universer. Det er et sted, hvor nysgerrighed belønnes med store oplevelser og ny viden og – hvem ved – måske også nye venskaber?
Vi kan allerede nu løfte sløret for en del af programmet på COPENHELL Con 2023: Bastard Café vender tilbage med deres eftertragtede brætspilsområde på førstesalen, og vi byder også velkommen til det populære Dark Market, hvor mindre undergrundsbutikker, kunstnere, håndværkere og andre skabere sælger personlige og unikke produkter fra den mørke side af tilværelsen.
På scenen vender Marvel-Morten og Kim Helt fra tegneseriepodcasten SuperSnak tilbage med et nyt show, hvori de forsøger at finde frem til, hvilke superskurke der er mest metal – og vi byder også velkommen til filmpodcasten Hakkedrengene, der aflægger visit med et særligt COPENHELL-afsnit om metalhårde actionfilm. En historieforsker fra Medicinsk Museion vil fortælle om metalmusikkens fascination af medicin, kirurgi, sygdom, krop og død, og publikum kan derudover se frem til fascinerende foredrag om både helvedesvisioner og Lovecrafts Cthulhu-univers, en hårrejsende horrorquiz og meget, meget mere.
Hele programmet for COPENHELL Con vil blive offentliggjort i månederne frem mod festivalen. Regn med meget mere af den samme herlige stemning og masser af fællesskab, nye oplevelser og ikke mindst en masse nye, spændende aktiviteter og sceneshows!
Adgang til COPENHELL Con 2023 kræver billet til COPENHELL 2023 – læs mere, og køb billetter på www.copenhell.dk.

Wir haben für diesen Kongress kein Programm gehabt, daher ist die Übersicht über Spiele nur auf externen Referenzen, Gedächtnis, frühen Gerüchten usw basierend und deswegen vielleicht nicht komplett. uns bitte eine Korrektion schicken.

Orgas

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken