Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Remember the Amazons

System: - eget system
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterJohannes Busted Vestergaard
📰Kristian Bach Petersen

Foromtale:

Sammenhold er altafgørende, når man er Imperiets første kvindelige Blood Bowl-hold. Men livet udenfor banen trænger sig på, og rejsen rundt til rigets arenaer bringer spillerne alt for tæt på deres fortid.

Stikord: Blood bowl – Sportsscenarie – Kvinder

Det regner voldsomt på Altdorf Oldbowl, verdens største blood bowl station.
Kampen er ikke startet og modtagerne er ikke engang gået på banen endnu. Averheim Amazons står alene foran publikum. Catcher Adele har allerede mudder over alt. Det bliver en svær kamp for hende. Det er svært at gribe bolde i regnvejr, det regner meget og for bare to måneder siden kunne Adele end ikke gribe en bold under de bedste betingelser.
Deres modtagere Reikland Reavers, verdens bedste blood bowl-hold, løber på banen. Adele hører stjernespilleren Griff Oberwald råbe ”Damerne først! Men vi giver jer så det kan mærkes!”.
Han er et fjols. Det regner og det bliver svært at gribe bolden, men Adele smiler, for hun har altid været helt utrolig hurtig.

Remember the Amazons er en Warhammer-fortælling om fem møgseje kvinder på det første kvindelige Blood Bowl-hold i Imperiets historie. Scenariet skifter mellem storladen sportsepik og karakterspil i en mandschauvinist fantasy setting.

Om forfatteren:
Johannes Busted Vestergaard har skrevet en række action packed scenarier, der som ofte handler om identitet og fællesskab.

Spillet på:

Fastaval - Otto Under the Sea (2019)


Indsend rettelser for denne side