Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Kæphest

Forside til Kæphest

(AKA: Hobbyhorse)

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 3 spillere

Af:

ForfatterNynne Søs Rasmussen
🎨Karoline Cleo Lærke Hatting
📰Niels Jensen

Download:

PDF Scenariet (0,7 MB)
PDF Scenariet (English) (0,8 MB)

Foromtale:

Amina, Cecilie og Olivia går på samme folkeskole og dyrker konkurrenceridning på kæpheste, også kaldet hobbyhorsing. I løbet af scenariet udvikler de et tæt venskab i kraft af deres interesse. Alle tre kæmper med personlige dilemmaer, der er forbundet til den hobby, som de elsker, men som de også frygter omverdens reaktion på. Scenariet foregår i et boligblokområde nord for København og forløber over en mørk vinter frem mod et begyndende forår og en stor konkurrence, som pigerne træner til.

Scenariet spilles semi-live, og der udleveres kæpheste til spillerne. Kæphestene Thunder, Silja og Eyvindur har deres egen personlighed og temperament, som pigerne selv har fundet på. Hestene kan både forstærke deres ejers personlighedstræk eller forsøge at trække dem i helt andre retninger. Spillerne klædes på til at animere kæphestene og bruge dem til at påvirke fortællingen i den indledende workshop.

Kæphest er et feel-good drama om det mod og den sårbarhed, der findes i at dyrke en interesse og et fællesskab, omverdenen kan have svært ved at forstå.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)
Stockholm Scenario Festival (2018)

Priser:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Vinder, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Scenarie [+]


Indsend rettelser for denne side