Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Teselskabet

Forside til Teselskabet

(AKA: The Teaparty)

Genre: Drama, Fantasy, Intrige, Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterDenise Brødløs Færge
ForfatterIda Mia Thylstrup

Download:

PDF Scenariet (2,5 MB)
PDF Spillermaterialer (English) (1,2 MB)

Foromtale:

Til teselskabet er vi fem veninder der mødes for at spille kort. Før var vi seks, men Alice har lige skodet gruppen. Hun sagde noget om at vi ikke skulle bestemme over hvem hun er, hvad det så end skal betyde. Vi kan godt være lidt lede ved hinanden, men sådan er veninder jo nogle gange. Vi skal kunne sige sandheden, ellers er vi her jo ikke for hinanden.

Men måske har hun ret? Lever vi i sandhed eller har vi levet i en løgn så længe, at den er blevet til vores virkelighed?

"Du bestemmer ikke hvem du selv er!" Citat: Alice

Teselskabet handler om at afprøve sin definitionsmagt. Ingen har kontrol over hvem de er, men alle higer efter at identificere sig selv. Gennem hån og sladder opbygger spillerne hinandens identiteter og de skal alle mærke desperationen over, at det er gruppen der sætter tonen for hvem man selv er.

Når frygten for ansigtstab bliver for stor, er der en flugtvej, men ikke ud af gruppen. På rømmelogisk vis, kan en spiller tvinge selskabet "ned gennem kaninhullet" og ind i eventyrland, for egentligt at fortsætte teselskabet, men på mere absurd og obskur vis.

Gennem en workshop, defineres hver karakter af de øvrige spillere, så alle får kendskab til og ejerskab over de figurer, som skal spilles.

Gennem metateknikker og fysiske elementer fordeles hån, ris og ros.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Trivia:Indsend rettelser for denne side