Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Tags (ny!)
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Road Rage

Forside til Road Rage

Genre: Drama, Komedie, Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterTina Heebøll Arbjørn

Download:

PDF Scenariet (3,0 MB)
PDF Scenariet (English) (3,3 MB)

Foromtale:

"DIN IDIOT!" Ordene runger inde i bilen, mens du stadig kan se hans røde baglygter. Idioten har lige overhalet dig indenom kort før en vejsammenfletning.

Road Rage handler om irritation og eskalerende vrede. Om at når man sætter sig i en bil, så bobler vreden lettere op til overfladen, og at vreden kan føre til irrationelle handlinger fra selv helt almindelige mennesker. Irritationen eskaleres scene for scene til det til sidst afgøres, hvem der vil gå længst for at stå på sin ret. Karaktererne består af chauffør og passager i to forskellige biler, der begge er på vej i Ikea, som har set sig sure på hinanden i trafikken. Det er et realistisk scenarie om de små ting på vejen, der kan vokse sig store. En drama-komedie der er alvor for karaktererne, men hvor spillerne kan trække på smilebåndet en gang i mellem.

Spillerne selv får lov at designe deres biler og sætte personligt præg på deres roller i en indledende workshop. Scenariet serverer en række klassiske trafiksituationer, hvor spillerne kan udleve deres indre vrede vejdæmon. Et scenarie hvor spillerne bagefter vil være lettet for 2 pund vrede.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Priser:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side