Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Troldsplint & Blåøje

Forside til Troldsplint & Blåøje

(AKA: BuzzKill & BlueEyes)

Genre: Drama, Fantasy
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af:

ForfatterMarie Skouenborg

Download:

PDF Scenariet (3,8 MB)
PDF Scenariet (English) (3,0 MB)

Foromtale:

Aomame sniger sig ind i seng igen, efter at have lyttet til mor og far i smug. Bedste er syg, og de skal bo i hendes hus, mens hun er indlagt, sagde de. Troldsplint ryster på hovedet, "Det lyder ikke godt. Det er langt væk fra vennerne. Og stakkels Bedste er sikker rigtig alvorlig syg. Det bliver den værste sommer nogensinde!" Blåøje griner, "Du skal ikke lytte til den gamle sortseer. Bedste er sikkert bare forkølet, og det bliver vildt spændende at gå på opdagelse derude. Det bliver den bedste sommer nogensinde!"

I scenariet spiller man den 10-årige Aomame, hendes forældre, Kanta og Satsuki, og de to magiske venner, Troldsplint og Blåøje. Vi skifter mellem Aomames eventyrlige opdagelsesrejser, forældrenes dilemmaer om hvordan de skal håndtere Bedstes sygdom, og fælles familiescener, hvor de to ting flettes sammen. Undervejs påvirker Troldsplint og Blåøje på forskellig vis alle i familien med deres meget forskellige verdenssyn, og familiens fortælling formes af hvem Aomame vælger at lytte til.

Stemningen og setting er stærkt inspireret af film som "Min nabo Totoro", men i scenariet får man også forældrenes historie med, så vi veksler mellem barnets fantasiverden og forældrenes hverdagsdrama.

Spillet på:

Fastaval - Otto i Eventyrland (2018)


Indsend rettelser for denne side