Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

I Will Know My Name

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterBrand Robins

Foromtale:

Jeres far var modstandsbevægelsens helt. Han tog sit sværdbælte på, tog sin vilde harpe og førte an i angrebet mod dem der var kommet for at tage jeres liv, jeres familier, jeres håb og jeres frihed. Hans mod var en inspiration, hans evner på slagmarken legendariske.

Da den endelige kamp var tabt, og han var blevet taget til fange, brugte de ham til at statuere et eksempel. De tog hans stolthed fra ham, og da han døde som menneske, var han allerede død som mand. De tvang dig, og dine søskende til at se på. Nu er I et besejret folk; de har taget jeres ejendele, jeres værdighed, jeres sprog og endda jeres navne.

Og vi kender alle den historie, der følger – historien om styrke og hævn, om ære og om kamp, om et folk, der kæmper og opnår sin frihed.

Dette er ikke den historie.

Dette er historien om fire søskende, der lærer at leve, at overleve, at huske og at elske igen. Spillet fører dem ad en vej, der blotlægger deres tab og skam, deres traumer og håb, og hjælper med at fortælle en historie om, hvordan de største helte nogle gange ikke er dem, der anvender ild og frygt, men dem, der knæler, dem, der holder stand, og om kærlighed.

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)

Priser:

Fastaval - Mad Science (2017)

Nomineret, Bedste Roller [+]
Nomineret, Specialprisen [+]


Indsend rettelser for denne side