Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Grundejerforeningen

Forside til Grundejerforeningen

(AKA: The Homeowner's Association)

Genre: Drama, Intrige, Komedie
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterMarie Skouenborg

Download:

PDF Scenariet (English) (1,9 MB)
PDF Scenariet (2,0 MB)

Foromtale:

”Jeg synes at det er på tide, at der bliver gjort noget ved de møgbeskidte vejskilte i området. Jeg synes det er en skamplet på kvarteret” siger den ældre, skråsikre funktionær fra Gammel Byvej med hænderne i siden, mens han kigger bestemt rundt på de andre.

”Man kunne vel mene, atman skulle lade kommunen om det, da det jo er deres ansvar”, mumler kassereren fra Møntmestervej stille,mens hun ser ned i papirerne foran hende, men hun bliver afbrudt af kvarterets bedrevidende bedstemor nede fra Lærkevej;

”Du kunne jo betale nogle af kvarters søde unger til at gå en tur med en spand sæbevand og en svamp, så havde du hurtigt fået ordnet dét”.Hun kigger ham direkte i øjnene og nikker ivrigt, for at overbevise ham om at det er en fortræffelig ide.

”Vi skal nok nå det hele, men først har vi vigtigere ting, der skal diskuteres”. Den altid smilende og joviale familiefar fra Paradisvej har stillet fairtradekaffen på bordet og lægger en arm om skuldrene på dem. Og så er bestyrelsesmødet i grundejerforeningen Fredenskov sat i gang.

Scenariet handler om de fire bestyrelsesmedlemmer, der desperat prøver at få deres vilje igennempå foreningsmøderne, mens de slås med tvivl, angst og sorg i privatlivet. De fire karakterer kender kun hinanden overfladisk og er fastlåst i hver deres kropssprog og sproglige udtryk (Jeg, Man, Du og Vi), som får dem til at virke latterlige og gør det svært for dem at komme igennem til hinanden; specielt på bestyrelsesmøderne, hvor bølgerne går højt. De er simpelthen nødt til at lære hinanden bedre at kende udenfor foreningsarbejdet for at få indflydelse nok. Men hvad sker der med alle deres planer, idealer og konflikter, når de pludselig kender deres modstandere personligt?

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)
Københavns Spilfestival (2017)
Stockholm Scenario Festival (2017)

Priser:

Fastaval - Mad Science (2017)

Vinder, Bedste Scenarie [+]
Vinder, Bedste Roller [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Bedste Fortælling [+]


Indsend rettelser for denne side