Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Horrordeck - Horror på holodecket

Forside til Horrordeck - Horror på holodecket

(AKA: Horrordeck - Horror on the Holodeck)

Genre: Gyser, Novellescenarie, Sci-Fi
Deltagere: 2 GM's, 5-8 spillere

Af:

ForfatterFerdinand Brødløs
ForfatterDenise Brødløs Færge
🎨Henrik Maegaard
🎨Signe Sønderhousen

Download:

PDF Scenariet (6,2 MB)

Foromtale:

“Hvorfor gik jeg overhovedet med til det her? De burde da vide at jeg aldrig vil blive bange... Jeg fornemmer bevægelser ud af øjenkrogen. Er det nu en af de andre, som forsøger på at snige sig ind på mig... igen?! Jeg mærker irritationen pirre i baggrunden af mit sind, men undertrykker hurtigt fornemmelsen. Jeg hører løjtnant Bardicos skrig. Der er noget helt galt...”

Ombord rumskibet USS Edgar, mødes en gruppe officerer regelmæssigt til en drink og et spil kort. Emnerne flyver i øst og vest, men en dag falder snakken på frygt. Da løjtnant Patal nævner at vulcans aldrig bliver bange, går der ikke længe inden han og hans venner befinder sig i skibets holografiske rum, imens løjtnant Yurick beder computeren om at skabe et scenarie, som er uhyggeligt nok, til at skræmme en vulcan.

Alle har prøvet at være bange på et tidspunkt – i kritiske situationer kan det nærmest føles som noget af det mest menneskelige... men kan en vulcan, en race som undertrykker sine følelser, overhovedet blive bange?

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)

Trivia:Indsend rettelser for denne side