Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

... And That's It

Forside til ... And That's It

System: Live
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 5-15 spillere

Af:

ForfatterSimon James Pettitt

Download:

PDF Scenariet (31,4 MB)

Foromtale:

Det var det. Vi er færdige. Menneskeheden er slut. I er den sidste gruppe af overlevende og det første tegn på pesten er set iblandt jer. Nu kender I jeres skæbne. Det vil ikke være smertefuldt, det bliver ikke voldsomt, men en efter en vil I falde i søvn og aldrig vågne igen. Hvad gør du på din og menneskehedens sidste dag?

Hvordan sætter du ord på tabet af dine venner, tabet af dine nærmeste og din egen nært forestående død? Det er umuligt, men gennem den barnlige handling at tegne, prøver dette liverollespil at komme blot et skridt tættere på, at udtrykke og reflektere over disse tanker.

"...And that’s it" er et stille og eftertænksomt liverollespil om tab, men også om venskab og sammenhold. Spillestilen er langsom og dvælende, med fokus på det stille i at skabe sammen. Det er et scenarie om at koncentrere alle dine følelser ned i små gestusser, som en simpel tegning, en forsigtig berøring, et dvælende blik.

Det er et tragisk men smukt scenarie, som vil efterlade et varigt minde, via de tegninger, som rollerne skaber undervejs. Det handler ikke om at være god til at tegne, men om at ligge mening i de tegninger, du laver via din rolle. Intention betyder mere end kvalitet.

Spillet på:

Forum (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)

Trivia:Indsend rettelser for denne side