Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:

Midsommer

Forside til Midsommer

(AKA: Midsummer)

Genre: Drama, Gyser
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

ForfatterMikkel Bækgaard

Download:

PDF Scenariet (21,7 MB)
PDF Scenariet - printvenlig (14,3 MB)
PDF Engelske roller (11,4 MB)

Foromtale:

Ude på landet siger man, at midsommer er de dødes tid. Når nætterne bliver korte, og lyset aldrig helt forsvinder, kan døden ikke altid holde sit greb. Så kan døde vende tilbage til livet, som om intet er hændt – i hvert fald for en stund.

I et hus langt ude på landet lever Lene og teenagedatteren Liv hver sit liv trods en knugende sorg, der binder dem sammen.

Lasse er der ikke mere, han ligger i sin grav nederst i haven. Her er han kun et trist minde for sin kone og datter. De kunne tidligere finde hinanden i sorgen, men er nu gledet væk i hver sin verden – Lene i forholdet til sin nye kæreste Jesper, der lige er flyttet ind – og Liv i ensomheden og tomme tweets ud i et spøgelsesagtigt cyberspace, hvor ingen lytter.

Men alting ændrer sig, da Lasse en dag vender tilbage til sit hus.Et knugende kærlighedsdrama med gyserelementer om en mand, der en dag rejser sig fra de døde. Forvent tætte scener, svære dilemmaer og ubærlige konsekvenser af kærlighedens valg. Alle scener udspiller sig i familiens hus ude på landet, hvor en tung midsommerstemning hænger over huset. Spillerne spiller hver en af de fire hovedpersoner, som er de eneste fire karakterer i scenariet.

Scenariet rummer både tætte relationsscener, konflikter og en række fortællesekvenser, hvor spillerne uddyber rollerne og fortæller om tiderne, der er gået forud.

Spillet på:

Fastaval - Mad Science (2017)
Stockholm Scenario Festival (2018)

Priser:

Fastaval - Mad Science (2017)

Nomineret, Bedste Formidling [+]


Indsend rettelser for denne side