Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter scenarie
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

In English

Priser
Log ind [via Facebook]
Log ind [via Twitter]

Byen og bæstet

Forside til Byen og bæstet

(AKA: The City and the Beast)

System: Systemløst
Genre: Drama, Fantasy
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af:

Ikon - ForfatterMikkel Bækgaard

Download:

PDF Scenariet og roller (23,0 MB)
PDF Rollerne på engelsk (7,3 MB)

Foromtale:

En by i bæstets vold. Hensunket i angst, armod og nostalgiske minder om det, der var engang. Minder om rigdom, kobberminer og funklende tage. En hverdag holdt sammen af fyrstens stålsatte vilje om at beskytte alle mod uhyrets flammer. En vilje, der koster tårer, skrig og råb om uretfærdighed. En vilje, der må se ud over den enkeltes sorg. En fyrste, der må gøre det nødvendige, selvom det gør ondt.

Byen og Bæstet er et komplekst scenarie om byen Mêsti Mêdena på kanten af bjergene. En by, der engang var rig på kobber og fuld af liv, men er sat i stå af frygten for det ildsprudende bæst Šchlubemeer, der bor i de nu afsvedne bjerge.

Gennem både fastlagte kapitler og frie fortællinger dykker scenariet ned i frygtens verden. Spillerne spiller en række forskellige roller fra byen – før, under og efter en flok rædselsslagne borgere inspireret af selvbestaltet helt drager ud for at befri byen for bæstets skygge. For hvad sker der med frygten, når bæstet er væk? Forsvinder den som morgendug efter solopgang, eller bliver den hængende som en kvælende tåge til mørket atter falder på?

Forvent en intens og brutal oplevelse, der handler om mere og andet end et bæst i et bjerg. Forvent gråtoner, tragedie og måske en anelse håb for forårets komme. Forvent hverken helte eller skurke.

Spillet på:

Fastaval (2016)

Priser:

Fastaval (2016)

Nomineret, Bedste Fortælling [+]

Trivia:Indsend rettelser for denne side